"ON JE TRAGIČNA OSOBA, SVE JE DEVIJANTNO I BOLESNO!" Nikolina progovorila o SVEKRU, otkrila sve o NJIHOVOM ODNOSU
Foto: Nenad Kostić, Nemanja Pančić

potresno

"ON JE TRAGIČNA OSOBA, SVE JE DEVIJANTNO I BOLESNO!" Nikolina progovorila o SVEKRU, otkrila sve o NJIHOVOM ODNOSU

Otkrila i da li može doći do pomirenja

Objavljeno:

Voditeljka Nikolina Pišek progovorila je o jednoj od svojih najtežih godina jer je ostala bez supruga Vidoje Ristović.

Koliko vam je sukob sa svekrom Mišom Grofom otežao činjenicu da vašeg muža više nema?

- Na moju žalost, on je jedna tragična osoba. Volela bih reći da je on od bola izgubio razum. Ne treba biti psihijatar da bi se iz njegovih javnih pojavljivanja videlo koliko je sve to pogrešno, devijantno i bolesno. Žao mi je što nema nikoga od bliže porodice ili prijatelja koji mu žele dobro i što ne postoji zakon koji nekoga može prisilno odvesti na lečenje jer je to njemu potrebno. Žao mi je što će ostatak svog života provesti u dubokoj mržnji i patnji. To je put koji je odabrao, ja se njime ne bavim, njegovo postojanje registrujem kada me pitate za njega. Njime se bave institucije, i nadam se da će zakon na neki način reći svoje.

Miša Grof na sahrani sina
Miša Grof na sahrani sinafoto: © ATA Images

Da li mislite da može da dođe do vašeg pomirenja sa svekrom?

- Te stvari ne zavise o meni, mislim da je to potpuno jasno. Neke stvari mogu oprostiti, ali ne mogu zaboraviti. Mogu shvatiti nečiju bol, mogu shvatiti i nečije psihičke probleme, ali ne mislim ništa više o tom pitanju

Nikolina na sahrani muža
Nikolina na sahrani mužafoto: © ATA Images

Kada ste prolazili kroz najteže trenutke ko vam je bio najveća podrška i da li ste razmišljali da potražite pomoć psihoterapeuta?

- Odlučila sam se da potražim pomoć, ali ne mogu reći da sam naišla na osobu koja bi odgovarala mojim potrebama. Upozorila bih ljude da obrate pažnju kada su u teškim situacijama, postoji veliki broj laika i šarlatana. Kada su ljudi ranjivi, lako je manipulisati njima. Bila sam dovoljno sabrana i jaka da sam prepoznala to. Mene je održala želja i nagon da pomognem svom detetu i da održim porodicu na okupu, da ostanem zdrave glave i da nastavim svoj život.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.