MILOŠ TIMOTIJEVIĆ VIŠE NIJE U SRBIJI: Pokupio je STVARI I NAPUSTIO SVE, jedna FOTKA OTKRILA ISTINU
Foto: Damir Dervišagić

odlučio

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ VIŠE NIJE U SRBIJI: Pokupio je STVARI I NAPUSTIO SVE, jedna FOTKA OTKRILA ISTINU

Fotografije sa njihovog venčanja preplavile su društvene mreže, a iako na tu temu za medije on nije želeo da se oglašava, glumac svoj status zauzetog muškarca nije tajio, te je ponosno pokazao burmu i nekoliko kadrova sa glamurozne proslave

Objavljeno:

Otkako je nedavno kao grom iz vedra neba odjeknula vest da se glumac rastao od supruge Dunje, sve oči uprte su u ljubavni život Miloša Timotijevića koji po svemu sudeći buran.

Uz ovakvu anti-age negu, bore nemaju šanse! Pravilnom kombinacijom seruma, koža će izgledati obnovljeno i hidrirano.

Naime, nedugo nakon razvoda braka dugog više od decenije, on se u ekspresnom roku ponovo oženio i to sa izabranicom iz Portugala, a reč je o izvesnoj Tijani koja je nakon samo četrdeset dana veze ponosno ponela tituku supruge popularnog glumca.

Fotografije sa njihovog venčanja preplavile su društvene mreže, a iako na tu temu za medije on nije želeo da se oglašava, glumac svoj status zauzetog muškarca nije tajio, te je ponosno pokazao burmu i nekoliko kadrova sa glamurozne proslave. Mlada je blistala u jednostavnoj beloj haljini, dok se on zadovoljno smešio u elegantnom odelu, te se može zaključiti da je ljubavni život Miloša Timotijevića kao holivudski film.

Miloš Timotijević
foto: Printscreen/jutjub/milostodosijevic

Da je ispunjen i veoma zadovoljan svedoče i najnovije fotografije nastale upravo u zemlji njegove izabranice koje je podelio na svom "Instagram" profilu, te se pretpostavlja da je u društvu svoje drage i da novopečeni mladenci i te kako uživaju u svežem braku.

Romantični kadrovi sa peščane plaže zagolicali su maštu mnogim njegovim pratiocima i svi se nadaju da će u skorije vreme on sa javnošću podeliti više detalja o svom i te kako interesantnom emotivnom životu.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.