ISPLIVALA ISTINA O SUPRUGU DIJANE JANKOVIĆ! Stariji 20 godina, veoma MOĆAN i BOGAT, a zapravo su se OVAKO UPOZNALI
Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

OTKRIVENO

ISPLIVALA ISTINA O SUPRUGU DIJANE JANKOVIĆ! Stariji 20 godina, veoma MOĆAN i BOGAT, a zapravo su se OVAKO UPOZNALI

Raskošnu svadbu napravili su u Monte Karlu.

Objavljeno:

Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej, otkrila je sve o upoznavanju sa suprugom.

Dijana je maštala i o ljubavi za ceo život. Pronašla ju je pre deset godina u Danielu Rokviću, s kojim je u braku.

- On je moja jedina ljubav! Za mene niko pre njega nije postojao. Upoznali smo se 27. oktobra 2012. na aerodromu u Beogradu. Čekali smo let za Crnu Goru, koji je kasnio zbog snega i leda. Počeli smo da pričamo, a on mi je rekao da ne može da skine pogled sa mene jer sam prelepa. Pet sati smo sedeli i razgovarali. Avion nije ni poleteo, a mi se otad nismo razdvojili. Prava filmska priča - priča Dijana i dodaje da su od početka veze imali podršku njenih roditelja iako je Daniel stariji od nje 20 godina:

Dijana Rokvić, Didi Džej
foto: Privatna arhiva

- Ništa im nije smetalo, jer su videli koliko je divan! Uopšte se ne primećuje da je između Daniela i mene razlika 20 godina jer odlično funkcionišemo kao par. Želela sam za sebe osobu koja će moći da me isprati i koja zna šta želi u životu, a to sam i pronašla.

Par se ubrzo i venčao, a raskošnu svadbu napravili su u Monte Karlu.

Dijana Janković
foto: Damir Dervišagić

- Venčanje je bilo prelepo, kao iz bajke. Imali smo oko 100 gostiju, svima smo platili smeštaj i put. Proslava je bila u jednom luksuznom hotelu. Od supruga sam na poklon dobila "porše" i nakit. Moja kuma na venčanju je bila glumica Barbara Petrović, a Danielov kum dugogodišnji prijatelj Srđan. Svakog 14. septembra se vraćamo tamo i proslavljamo godišnjicu. Kad god odem na Francusku rivijeru, setim se naše svadbe.

Oni žive veoma luksuznim načinom života.

Dijana je pre dve godine rodila ćerku Dajanu.

Dijana Janković, Didi janković
foto: Printscreen Instagram/didijofficial

- Kad sam se udala, nisam želela da imam dete jer sam htela da se bavim karijerom. Nakon sedam godina braka sam zatrudnela i dobila ćerku. Dajana je kruna naše ljubavi. Imala sam mirnu trudnoću, bez ikakvih problema. Do šestog meseca sam trčala i radila vežbe iako mi je doktorka pričala da treba malo da mirujem, ali nisam je slušala. Porodila sam se carskim rezom. Nisam htela prirodnim putem da ne bi bilo nekih komplikacija. U trudnoći sam se ugojila samo devet kilograma, a kada sam se porodila, nakon samo mesec dana sam imala istu kilažu kao pre nego trudnoće - priča pevačica i dodaje da već sada uči Dajanu stvarima koje one smatra da su važne za život.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/ hit informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.