BOGAT I MOĆAN, OZBILJAN DASA! Nije ni čudo što DAME OTKIDAJU na muža Nevene Božović, posebno kad nosi UNIFORMU
Foto: Printscreen Instagram/nevenabozovicofficial

svaka čast!

BOGAT I MOĆAN, OZBILJAN DASA! Nije ni čudo što DAME OTKIDAJU na muža Nevene Božović, posebno kad nosi UNIFORMU

Nikola svoje dve "devojke" drži kao malo vode na dlanu svedoči niz Neveninih objava.

Objavljeno:

Pevačica koja osvaja muzičkim talentom i besprekornim izgledom ne voli da potencira svoj privatni život u javnosti, međutim muž Nevene Božović sa kojim ima jednogodišnju ćerkicu Anku postao je veoma interesantan medijima.

Mlada pevačica koja živi na dve adrese, u Beogradu i Budvi, letnje avgustovske dane provodi na crnogorskom primoriju gde sa suprugom i ćerkicom uživa u krstarenju kao i drugim letnjim aktivnostima, a da Nikola svoje dve "devojke" drži kao malo vode na dlanu svedoči niz Neveninih objava.

Fotografija koju je pevačica nedavno podelila na "Instagramu" odiše u duhu pravih porodičnih vrednosti, a Nikola koji svira svojim lepoticama raznežio je prolaznike, ali i mnogobrojne Nevenine fanove koji na prelepu porodičnu fotografiju nisu ostali ravnodušni.

Nevena Božović
foto: Printscreen Instagram/nevenabozovicofficial

Zgodni pilot koji je ukrao Nevenino srce može se pohvaliti mnogobrojnim talentima, a ono što je zajedničko ovom zaljubljenom paru jeste i ljubav prema muzici.

Osim toga što je muž Nevene Božović često u vazduhu, on se podjednako dobro snalazi i na kopnu i na vodi gde voli da provodi slobodno vreme, a takođe pored orkestra u kojem svira on je i vlasnik ugostiteljskog objekta.

Nevena Božović
foto: Printscreen Instagram/nevenabozovicofficial

- Za sve su krivi filmovi „Top Gan“ i „Oficir i džentlmen“. Onda čuvene „Ray Ban“ naočare, koje i danas nosim, dobri motori, a da ne pominjem devojke koje su uvek volele fine momke u uniformi. Vazduh je moj teren, ali uspeo sam da savršeno uklopim sve svoje strasti, avione, more i muziku. Naime, sviram saksofon u budvanskom „Gradskom orkestru“, tako da slobodno vreme često provodim i uz note - rekao je Nikola jednom prilikom za magazin “Hello! Travel”.

Nevena Božović
foto: Printscreen Instagram/nevenabozovicofficial

Pevačica je sudbonosni susret sa Nikolom Ivanovićem imala pre pet godina sasvim slučajno kada je kročila u kafić u Budvi čiji je on vlasnik.

Nevena Božović
foto: Printscreen Instagram/nevenabozovicofficial

- Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se desilo, i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o emotivnom životu, a što se tiče prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se pravi velika fama. Privatnost je nešto što je samo moje i tako treba da ostane. Ne mogu da kažem da je krijem, ali i ne potenciram, jer ne treba po tome da me prepoznaju - rekla je ona tada za medije, a sve ostalo što je usledilo je bajka.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.