EKSPLODIRALA AFERA "ELITNA PROSTITUCIJA": Uhapšeno njih 29, jedno IME SVI DOBRO ZNATE, događaj obeležio OVU GODINU
Foto: Profimedia, Printscreen, Aleksandra Čolić

skandal

EKSPLODIRALA AFERA "ELITNA PROSTITUCIJA": Uhapšeno njih 29, jedno IME SVI DOBRO ZNATE, događaj obeležio OVU GODINU

Poslednja mis Jugoslavije, koja je učestvovala i na izboru za Mis sveta, navodno je uhvaćena "na delu"

Objavljeno:

U susret Novoj godini sumiramo ''VIP dešavanja'' koja su obeležila 2022. godinu, a pored onih lepih, tu su i ona o kojima se iscrpno izveštavalo, a odnose se na raznorazne afere u koje su umešane mnoge javne ličnosti.

Šokantna hapšenja, umešanost u razne kriminalne radnje, tuče, ozbiljni saobraćajni prekršaji, brutalni medijski ratovi, ''otimačina'' hitova samo su neke od tema koje su tokom 2022. godine punile medijske stupce.

AFERA ''ELITNA PROSTITUCIJA''

U domaćim medijima je 1. aprila ove godine kao bomba odjeknula vest da je u velikoj akciji beogradske policije uhapšeno čak 29 osoba, među kojima su bile devojke za koje se sumnja da su učestvovale u prostituciji, ali i njihovi makroi. Kako je klupko počelo da se odmotava, do medija je došla informacija o identitetima javnosti poznatim ličnostima koje su povezane i umešane u takozvanu aferu ''elitna prostitucija''.

Prostitucija
foto: MUP

Slavica Dajana Tripunović (51), nekadašnja misica i pevačica uhapšena je u toj velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije! Poslednja mis Jugoslavije, koja je učestvovala i na izboru za Mis sveta, navodno je uhvaćena "na delu"! Menadžer pevačice Kaje Ostojić, Duško Banjac i Nikola Anđelić, unuk pevača Ere Ojdanića, koji su takođe uhapšeni zbog posredovanja u elitnoj prostituciji, priznali su krivicu i osuđeni su na po 14 meseci zatvora, uslovno tri godine i na novčane kazne od po 400.000 dinara

Jelena Jojić, beogradska madam koja je uhapšena zbog sumnje da je posredovala između klijenata i prostitutki i za to uzimala 40 procenata zarade, takođe je priznala krivicu i osuđena je na 15 meseci zatvora, uslovno 4 godine i 500.000 dinara.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.