NAKON SKANDALA GODINE OGLASIO SE MOKA SLAVNIĆ: Izneo opasne PROGNOZE, da li će postati nova BABA VANGA?
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

dobro pogledajte

NAKON SKANDALA GODINE OGLASIO SE MOKA SLAVNIĆ: Izneo opasne PROGNOZE, da li će postati nova BABA VANGA?

To je dovoljno da ja prihvatam da je to dovoljno za onoga ko ga čeka da je to kraj

Objavljeno:

Otkako su uplovili u emotivni odnos, svaki pokret Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, propraćen je budnim okom javnosti.

Ipak, njegov otac, bivši proslavljeni košarkaš Zoran Moka Slavnić ne predviđa im blistavu budućnost.

Ta veza će se završiti do Božića. Svi kažu da je moj sin prevario ženu, a ja kažem da je izdaja u pitanju. Oni koji su prepametni, a to ja nisam, kažu da je teži oblik izdaja. Poenta priče je da je on iskreno rekao javno da otprilike više Ana ne računa na njega jer se on zaljubio. S te strane je ispao pošten, ništa nije uradio, a priznao je, znači govori i emocijama. I ona i on. Paralelno - rekao je Moka i dodao:

To je dovoljno da ja prihvatam da je to dovoljno za onoga ko ga čeka da je to kraj. Moje procene su da će ovo trajati do Božića jer Anđela postavlja ultimatume u vezi sa Zvezdanovim ponašanjem jer šta znači ta decidirana izjava da se neće desiti nšta više osim grljenja i poljupca u obraz. Ja bih ga već prebio što nije to prekinuo kada je ona ustala i to izgovorila. Njegov put je jedino povratak kod Ane i izvinjenje.

1 / 1 Foto: Dragana Udovičić

Dakle, vratiće se u porodični dom, pošto nema drugi. Rajsko ostrvo će Anđeli doći glave. Jako sam razočaran reakcijom njegovih "drugova" i osude pošto su oni provereni moralisti, jer drug želi drugu da mu bude lepo. Prihvatam da je neko dobar sa Anom da bi mu to bilo neprijatno, a to sam jedini ja. Zato ja ne mogu da mu kažem, iako je moj slogan da mi dete bude zdravo i zadovoljno, jer saosećam sa Anom, s kojom imam izuzetni odnos - istakao je Moka.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.