IMA SREĆE ŠTO JE UOPŠTE ŽIV! Vuk Kostić doživeo tešku saobraćajnu nesreću! (FOTO)
Foto: Printscreen

automobil MU je potpuno smrskan!

IMA SREĆE ŠTO JE UOPŠTE ŽIV! Vuk Kostić doživeo tešku saobraćajnu nesreću! (FOTO)

Fanove poznatog glumca potresla je najnovija informacija o teškom udesu koji je doživeo
Objavljeno: 11:56h

Junak popularne serije "Ubice mog oca" nedavno je doživeo strašan saobraćajni udes iz kojeg je jedva izvukao živu glavu, otkriva izvor blizak glumcu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Imao je sreće da je uopšte živ, a da ne pričamo o tome što je prošao gotovo bez ikakvih povreda. Osim što se malo ugruvao, ništa drugo mu nije bilo, a auto je posle nesreće bio potpuno zgužvan – ispričao je izvor blizak glumcu, koji navodi i da Kostić u trenutku nesreće nije imao vezan pojas, te da je pravo čudo da je iz nemilog događaja izašao sa samo nekoliko ogrebotina i modrica.

foto: Damir Dervišagić

Kostić u trenutku nesreće nije bio vezan, pa je čudo kako je prošao samo sa modricama.

- Njegov automobil bio je potpuno smrskan, a šteta je procenjena kao totalna. Tih dana je, inače, sve bilo pod ledom zbog velikog minusa - kaže izvor i otkriva da se strašna nesreća dogodila 5. januara, kada je vladao nezapamćeni mraz u Srbiji, a svi kolovozi su bili klizavi. Kostić, inače, u tom periodu često ide u lov.

- Tako je i sada, pred Novu godinu, odlučio da ode u planinu i odmori se od svega, ali se na kraju ispostavilo da je taj put mogao da ga košta glave - priča izvor i objašnjava kako su svi oko Vuka bili jako zabrinuti posle nesreće koju je imao i molili ga da se suzdrži od putovanja do proleća. Naročito su ga ubeđivali da ne seda za volan dok su kolovozi klizavi i neočišćeni.

Međutim, ovo nije prvi put da se Vuk nesavesno ponaša...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.