NADA TOPČAGIĆ POČELA DA VRIŠTI I URLA: Padao je AVION, a ona je krenula da ČUPA SVE PRED SOBOM
Foto: Printscreen

drama

NADA TOPČAGIĆ POČELA DA VRIŠTI I URLA: Padao je AVION, a ona je krenula da ČUPA SVE PRED SOBOM

Podsetimo, pevačica Nada Topčagić nedavno je izgubila kućnog ljubimca, psa Badžu, za kog je bila mnogo vezana, te se tom prilikom zarekla da više nikada neće imati ljubimce, jer teško podnosi gubitak

Objavljeno: 16:05h

Pevačice Nada Topčagić i Viki Miljković, otkrile su sve detalje nemilog događaja, kada su zajedno putovale i doživele propadanje aviona, a nakon ove priče niko nije ostao ravnodušan.

Naime, Nada je u više navrata javno govorila o fobiji koju ima kada je letenje avionom u pitanju, a sada je gostujući u jednoj emisiji sa Violetom Viki Miljković, otkrila njihovu anegdotu iz aviona, koja je nasmejala javnost, a sve se desilo dok je avion navodno padao, tjs. kasnije se ispostavilo da je reč o turbulencijama.

- Taške i Viki su bili u debelom snu, da ne kažem da hrču, a ja sam počela da čupam sve - rekla je Nada Topčagić.

1 / 2 Foto: Nemanja Nikolić

- Ona je zapomagala i zavijala! Bilo joj je krivo što mi spavamo i ne možemo da vidimo da avion propada - otkrila je Viki u emisiji ''Magazin In'' kod Sanje Marinković.

Podsetimo, pevačica Nada Topčagić nedavno je izgubila kućnog ljubimca, psa Badžu, za kog je bila mnogo vezana, te se tom prilikom zarekla da više nikada neće imati ljubimce, jer teško podnosi gubitak. Folk pevačica je čak planirala da obeleži 40 dana od smrti svog psa Badže.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.