NIKO NE ZNA KROZ KAKAV HOROR JE PROŠAO! Ana otkrila: Rasta se nagledao jezivih prizora i vadio ljude iz ruševina... (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Emisija Premijera

potresno

NIKO NE ZNA KROZ KAKAV HOROR JE PROŠAO! Ana otkrila: Rasta se nagledao jezivih prizora i vadio ljude iz ruševina... (FOTO)

Trudna pevačica i njen suprug preživeli su dramu tokom zemljotresa u Rimu
Objavljeno:

Popularni estradni par, pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta u januaru su posetili Italiju gde su otputovali na odmor, međutim nisu ni slutili da će ih tamo zadesiti elementarna nepogoda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, trudna pevačica i reper zadesili su se u Rimu, baš u trenutku zemljotresa, a Ana je sada konačno smogla snage i otkrila detalje drame kroz koju su tada prošli.

foto: printscreen/instagram/ananikolic

Pevačica je, takođe, otkrila i da se njen suprug ranijih godina bavio humanitarnim radom u dalekim zemljama gde je pomagao ugroženim ljudima i vadio ih iz ruševina.

foto: Printscreen/Instagram/stefanrasta

- Ja taj Rim ne računam kao odmor, to je bio jedan mali vikend. Ja u odmor računam onaj od dve, tri nedelje, ali će takva putovanja malo popričekati jer su mi savetovali da izbegavam daleke destinacije i letove u narednom periodu zbog trudnoće. Tako da ćemo, nažalost, Rasta i ja morati da se odreknemo i zimovanja i nekih putovanja u narednom periodu - kaže Ana i nastavlja:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.