POTPUNO DRUGAČIJI ČOVEK: Ovako je Saša Popović IZGLEDAO u mladosti (FOTO)
Saša Popović, Foto: Espreso

maturant

POTPUNO DRUGAČIJI ČOVEK: Ovako je Saša Popović IZGLEDAO u mladosti (FOTO)

Popović danas važi za jednog od najvećih biznismena.

Objavljeno:

Saša Popović nosi titulu medijskog maga, zaslužan je za uspešne karijere mnogih pevača, a kao mladić se i sam bavio muzikom.

Sa bendom "Slatki greh" nastupao je širom bivše Jugoslavije.

Popović je jedan od najvećih biznismena u svetu šoubiza, a tome u prilog govori i to što on poseduje vozni park u čija je vrednost više od pola miliona evra.

Svojim limuzinama se neretko provoza i do Grandovog studija, kada pa paparaci uslikaju.

Saša Popović
foto: Nemanja Nikolić

Ono što javnost do sada nije imala priliku da vidi jeste kako je Popović izgledao u mladosti.

Naime, na Tviteru je osvanula fotografija kada je Saša bio maturant. Na pomenutoj fotografiji imao je crnu kosu i brkove, te bi ga retko ko danas prepoznao.

Inače, Saša Popović danas uživa u skladnom braku suprugom Suzanom Jovanović, koja mu je velika podrška u svemu što radi, a Jovanovićeva je svojevremeno ispričala da i posle 27 godina braka njihova ljubav cveta.

- Ja prema mom mužu ne štedim ljubav. Ušli smo u 27. godinu. Ja znam da ako ujutru krenemo s lepim rečima, s normalnim razgovorom, s poljupcima, sa zagrljajima biće nam lepo, a ako nema toga, on se odmah zapita: ''Sule, šta se s tobom dešava? Je l' ti mene voliš ili ne?''. Znači nema štednje. - rekla je Suzana, pa dodala:

- Ja sam se za njega potrudila debelo, za velike velikane se samo velike bitke vode. - ispričala je pevačica u emisiji ''Magazin In''.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.