ŠEST GODINA OD ROĐENJA DRUGOG DETETA: VELIKA RADOST u domu Stefana i Danijele Buzurović, ČESTITAMO!
Danijela i Stefan Buzurović, Foto: Luka Šarac

LEPE VESTI

ŠEST GODINA OD ROĐENJA DRUGOG DETETA: VELIKA RADOST u domu Stefana i Danijele Buzurović, ČESTITAMO!

Brak Danijele i Stefana Buzurovića jedan je od najskladnijih na javnoj sceni

Objavljeno: 08:28h

Brak Danijele i Stefana Buzurovića otpočeo je pre tačno deset godina nakon svega 23 dana zabavljanja.

Nijednog momenta supružnici se nisu zapitali čine li pravu stvar, već su se naprosto, prigrlivši ljubav, posvetili jedno drugome i nadogradnji odnosa koji je još lepši postao rođenjem sina Nestora, a potom i dolaskom ćerke Klare.

Glumac i voditeljka danas žive bajkovito, a uprkos težnjama zlobnika da ih razdvoje, složniji su i svakako privrženi porodici.

U krugu najmilijih u skromnom porodičnom domu Danijela i Stefan obeležavaju sve važne datume, što je bio slučaj i sa godišnjicom braka, desetom po redu.

Sreću, zbog uspeha da u vremenu kada je razvod normalna i česta stvar, opstanu i nastave da žive kao jedno, emotivni partneri podelili su i sa pratiocima na društvenim mrežama.

- I tako...10 godina od najavljenog smaka sveta i nastanka našeg kosmosa... Ej bre, decenija! Brzo teče, ali nek dugo traje... Volim te!!! - poručio je Stefan Danijeli, na šta mu je ona kratko odgovorila:

- Za uspešan brak najvažniji su ljubav, razumevanje i poštovanje izbora partnera!

Brak Danijele i Stefana Buzurovića jedan je od najskladnijih na javnoj sceni što je rezultat predanosti, posvećenosti i radu partnera na svom odnosu. Kod voditeljke i glumca ništa se ne podrazumeva, jedno drugo vole da iznenađuju sitnim gestovima, ravnopravno obavljaju kućne poslove i jednako su angažovani oko vaspitanja i edukacije dece. Sve to doprinosi slozi i jedinstvu na kojem im mnogi mogu pozavideti.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.