ANA NIKOLIĆ NE MOŽE DA PRIHVATI LAĆINU SMRT: Pevačica potpuno UTUČENA
Ana Nikolić, Foto: Stefan Stojanović, Antonio Ahel/ATAImages

potrešena

ANA NIKOLIĆ NE MOŽE DA PRIHVATI LAĆINU SMRT: Pevačica potpuno UTUČENA

Ana ističe da nije mogla ni Marininu smrt da prihvati i da ima postraumatske sindrome

Objavljeno: 20:26h

Vest o tragičnoj smrti Milana Radulovića Laće jako je potresla njegovu blisku prijateljicu Anu Nikolić, koja i dalje nije svesna da njega više nema.

Naime, Ana, kako kaže, ima posttraumatske sindrome, zbog kojih uglavnom reaguje nešto kasnije, pošto doživi šok.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji, čiji su se delovi pojavili na Instagramu, i sama je priznala da je nakon nakon Marinine smrti zaplakala tek posle izvesnog vremena i to sama, u kolima, da je ćerka ne bi videla.

Milan Laća Radulović
foto: Stefan Stojanović

- Prvo moram da izrazim saučešće jedinom članu porodice koji je ostao, Futi Raduloviću... Ja sam osoba koja ima postraumatske sindrome, reagujem kasnije i još uvek nisam prihvatila tu činjenicu - otvorila je dušu Ana u emisiji „Ekskluzivno", pa dodala:

- Kao što nisam prihvatila za Marinu, plakala sam par sati u kolima da me Tara ne bi videla, sve do sedam ujutru. Ovo još uvek ne prihvatam kao realnost. Dajem izjavu, a mozak mi ne prihvata tu informaciju - zaključila je Nikolićeva, s tugom u glasu.

Podsetimo, Hitna pomoć je 13. decembra u ranim jutarnjim satima zatekla, na ulici u Izraelu, u besvesnom stanju Milana Laću Radulovića. A vest o njegovoj preranoj smrti potresla je Srbiju.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.