ĆERKA MERIME NJEGOMIR UPUTILA POSLEDNJI POZDRAV LAĆI: Kad vidiš moju Meri, ZNAŠ šta sve TREBA da joj kažeš
Milan Radulović Laća i Ljubica Njegomir, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

oprsotila se

ĆERKA MERIME NJEGOMIR UPUTILA POSLEDNJI POZDRAV LAĆI: Kad vidiš moju Meri, ZNAŠ šta sve TREBA da joj kažeš

Njih dvoje su bili dobri prijatelji

Objavljeno:

Milan Laća Radulović preminuo je iznenada, a njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici u Izraelu, gde se nalazio na odmoru.

Mnogi su se oprostili na društvenim mrežama od njega, a sada je to učinila i Ljubica Njegomir, ćerka pokojne pevačice Merime Njegomir.

- Umeo si da utešis najbolje u životu rečenicom: "To je život, to je to". Ali svejedno si bio tu i pričao sa mnom noćima kada nisam mogla da spavam i zasmejavao me raznim pričama. Malopre sam ušla u neke naše poruke. I dalje se smejem. Ovo zadnje što si mi pustio, čuvaću do kraja života. - napisala je Ljubica, pa dodala:

- Rekao si mi dan pred put za Izrael:"Hej, vraćam se do kraja meseca, za tvoj rođendan 31. 12. sam tu sigurno da ti čestitam i idemo do groblja da popričamo malo sa našim mamama". Verujem da te tvoja Maki sačekala. Kad vidiš moju Meri znaš šta sve treba da joj kažeš. Znaš šta će mi najviše nedostajati? Mi! Do nekog sledećeg puta, prijatelju moj, i nastavka našeg MI. Voli te tvoja Ljubica.

Ljubica i Laća su, inače, imali želju da zajedno osnuju "Fondaciju Tucaković Njegomir" koja bi imala za cilj prvenstveno borbu protiv raka dojki i raka pankreasa, ali i drugih malignih oboljenja.

Upravo Laća je o tome obavestio javnost u februaru ove godine, te su imali plan da fondacija počne sa radom 20. marta, na Nacionalni dan borbe protiv raka dojke.

Međutim, nije poznato da li je do realizacije njihovog plana došlo.

Podsetimo, Laćino telo bi trebalo da bude dopremljeno u nedelju u Srbiju, a kako je otkrila njegova kuma, on će biti sahranjen pored majke i brata.

Takođe, njegov otac Aleksandar Radulović Futa ne želi da se radi obdukcija, ali nisu sigurni da li će to biti izvodljivo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.