SALVETA RODILA DETE U 52. GODINI, PARTNER JE OSTAVIO, OSTALA JE SAMA: Evo kako danas živi i šta radi glumica FOTO
Ljiljana Jakšić, Foto: Kurir televizija

majka

SALVETA RODILA DETE U 52. GODINI, PARTNER JE OSTAVIO, OSTALA JE SAMA: Evo kako danas živi i šta radi glumica FOTO

Glumica je rodila ćerku u 52. godini života.

Objavljeno: 13:40h

Glumica Ljiljana Jakšić, domaćoj javnosti poznatija kao Salveta ostvarila se u ulozi majke u 52. godini

Termin samohrana majka ne voli, niti je brine šta će reći okolina. Radi za sebe i svoju naslednicu i kako kaže, i kad padne od umora, zbog Darije uvek ide napred.

– Nisam baš odlučila da to bude u ovim godinama, nego su se okolnosti namestile. Od prvog trenutka i pre nego što se desilo i dan-danas, ja sam presrećna žena. Darijin osmeh, ne njena reč, već samo pogled i misao o njoj je nešto što mi čini život radosnim. Ni u trenucima kada mislim da ne stižem, da padam od umora, da ne mogu više, kad pomislim da mi je iscurila sva energija, kad je ona u pitanju nađe se snaga. - rekla je glumica prenosi "Objektiv" i nastavila.

- A uvek je ona u pitanju. I kad radim – radim jer je to neophodno zbog nas dve, zbog naše male porodice. Kada idemo u obilazak ili gde već, potrudim se da njoj prija, da nju to nešto nauči, sva je akcija usmerena na to da njoj bude dobro, da nama bude dobro.

Iako ju je partner ostavio u veoma teškom periodu, ona nije klonula duhom, znala je da želi to dete da rodi.

– To je bila toliko jaka sreća, da sam u tom trenutku znala da će čitava trudnoća dobro proći, da ću ja kroz nekoliko meseci držati u svom naručju. Ja sam radila do osmog meseca trudnoće. Sve ostalo je bilo manje važno, pa i to sa partnerom je bilo manje važno.

O ocu njene ćerke ne voli da govori, i kako kaže, to što je on odlučio da ne živi život sa njima, to je njegov problem. Svoje odluke, ali ni tuđe ne preispituje.

– Ja nisam ta koja vrši procenu njegovog opravdanja. To je njegova odluka i to je njegov problem i ne bavim se time. – kazala je Ljiljana za "Blic" i dodala da je veoma emotivna, ali da suze smatra čišćenjem i umivanjem duše.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.