EVO GDE SE SNIMA SERIJA "RADIO MILEVA": Za mnoge je to bila VELIKA MISTERIJA, a sada se SVE ZNA
Foto: Kurir / PromoRts

VRLO ZANIMLJIVO

EVO GDE SE SNIMA SERIJA "RADIO MILEVA": Za mnoge je to bila VELIKA MISTERIJA, a sada se SVE ZNA

A za probleme i brige svih generacija snalažljiva Mileva koju tumači Olga Odanović uvek prva ima rešenje

Objavljeno:

Završeno je snimanje treće sezone porodične humorističke serije "Radio Mileva", autora Nebojše Garića koja uveliko traje na Rts-u.

Tokom sedam meseci snimanja, ekipa serije Radio Mileva pod rediteljskom palicom Dejana Zečevića i Elmira Jukića pripremila je novih pedeset epizoda.

I u trećoj sezoni red smeha, red suza i mnoge zanimljive situacije na male ekrane donose dobro poznati likovi, stanari zgrade u Rankeovoj 12.

- Negujemo nešto što nije komedija u čistom smislu, već je kao neki 'dramedi'. Imaju i situacije koje nisu nužno komične, imaju svoje male porodične probleme, sukob generacija, roditeljske brige - kaže reditelj Elmir Jukić.

1 / 3 Foto: Marina Lopičić

A za probleme i brige svih generacija snalažljiva Mileva koju tumači Olga Odanović uvek prva ima rešenje. Ipak, digitalno doba u kojem odrasta unuka Sonja čak i za nju je preveliki izazov.

- Mislim da smo mi danas kao omladina i deca dosta pokazivački nastrojeni. Svi želimo da se dokažemo, konstantno živimo u svetu dokazivanja i onda oni kroz društvene mreže konstantno pokušavaju da predstave nešto na što lepši način - smatra Kristina Bogunović Gavrić.

Brojni epizodni likovi posetiće čuveni komšiluk. Junake koje je publika odavno zavolela poput frizerke Jece, u stalnoj potrazi za ljubavlju, pratićemo u novim avanturama.

- Generalno ono što Jeca predstavlja je na neki način omaž društvu surovog kapitalizma. Nema se vremena ni za šta osim za rad, rad i samo rad. Ona pokušava da sastavi kraj s krajem i u tome joj pomaže i odmaže ovaj ljupki komšiluk - navodi Anđelka Prpić.

Mnogi su se pitali na kojoj lokaciji se snima serija, a jedini odgovor je da je sve snimano u Beogradu i to u improvizovanom studiju koji je namenjen isključivo za potrebe ove serije.

- Mislim da to jeste neki duh Beograda uvek bio, možda i više pre nego sada. Možda baš zato što je to nešto što nam nedostaje se sada kroz ovaj format vraća u naše živote - napominje Jovana Gavrilović.

Serija "Radio Mileva" vratila je na male ekrane duh starih dobrih porodičnih serija i izuzetnom gledanošću dokazala da je taj žanr publici i dalje najdraži.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.