ZAVIRITE U LUKSUZNI DOM SNEŽANE I MILANA BORJANA: Vredi MILIONE, a OVA prostorija je POSEBNO URAĐENA
Snežana i Milan Borjan, Foto: Damir Dervišagić

OAZA MIRA

ZAVIRITE U LUKSUZNI DOM SNEŽANE I MILANA BORJANA: Vredi MILIONE, a OVA prostorija je POSEBNO URAĐENA

Dom Snežane i Milana Borjana oduševljava

Objavljeno:

Snežana i Milan Borjan važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a svoju porodičnu luksuznu oazu u kojoj žive sa decom izgradili su na obodu Zemuna.

Tokom godina su se susreli sa usponima i padovima, ali nisu dozvolili da ih ništa sruši, a svoju ljubav daleko od svih čuvaju u svom domu, koji je njihov beg od stvarnosti.

Mnogi kažu da dom Snežane i Milana podseća na prave holivudske vile.

Snežana Borjan, Milan Borjan
foto: Instagram printscreen/snezanafi

Ravnih i modernih linija, vila se lepo uklapa u prostrano dvorište u kojem dominiraju bazen i brižljivo negovan travnjak.

Snežana se pobrinula i da ima kutak za uživanje kada je u dvorištu, te je tu smeštena udobna garnitura za sedenje na terasi, te i pergola sa dušekom i baldahinima, savršenim za sunčanje.

Kako je Milan fudbaler, a njegova žena veoma vodi računa o svom izgledu, nije ni čudno da se u njihovom domu nalazi i teretana sa svom potrebnom opremom.

1 / 6 Foto: Printscreen/tv prva

Centralna prostorija u kući, u kojoj svi vole da provode vreme, jeste dnevna soba. Prostrana i ispunjena udobnim nameštajem, odlikuju je svetle boje, a posebno je zanimljiv i moderni kamin.

U vreme praznika jelka je okićena i nalazi se u ćošku dnevne sobe, a tada najviše vole da uživaju pored kamina, ispijajući tople napitke i radujući se nadolazećim danima.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.