KAŽU DA JE NAJBOLJA RIBA U SMEDEREVSKOJ PALANCI! Ona je kopija poznate sestre - voli SILIKONE i besna kola
Foto: Instagram

Bomba!

KAŽU DA JE NAJBOLJA RIBA U SMEDEREVSKOJ PALANCI! Ona je kopija poznate sestre - voli SILIKONE i besna kola

Nije zainteresovana za javno eksponiranje, ali kada su silikoni, brza kola i poziranje za Instagram u pitanju, nimalo ne zaostaje za sestrom.

Objavljeno: 12:56h

Tamaru Đurić upoznali smo kada je ušla u rijaliti Farma, a tada je već imala nekoliko esteskih operacija. U rijalitiju je tadašnjeg verenika prevarila sa pevačem Acom Živanovićem, a tokom njenog boravka na imanju u Lisoviću upoznali smo i njemu sestru Aleksandru.

Aleksandra se od tada promenila i od prirodne lepotice postala je kako kažu "Tamarina kopija".

Sestre su izuzetno vezane, ali razdvojene s obzirom na to da za razliku od Tamare, Aleksandra još živi sa roditeljima u Smederevskoj Palanci.

Aleksandra Đurić
foto: Instagram

Nije zainteresovana za javno eksponiranje, ali kada su silikoni, brza kola i poziranje za Instagram u pitanju, nimalo ne zaostaje za sestrom.

Tako je podelila i sliku na kojoj pozira pored skupocenog "ferarija" vrednog 250.000 evra.

Đurićeva se naslonila na skupoceni automobil, dok su joj na glavi bile velike sunčane naočare. Na sebi je imala komplet trenerku i topić krem boje, preko kojeg je obukla braon jaknu, a u ruci je držala skupocenu torbu jedne poznate marke.

Sestra popularne starlete dosta vremena providi i sa Tamarinom ćerkom koja se takođe zove Tamara, a emotivne prizore sa najmlađim članom porodice redovno deli na ovoj društvenoj mreži.

Pogledajte kako Aleksandra izgleda:

1 / 8 Foto: instagram/tamarastar89

Podsetimo, Tamara Đurić otkrila je kako je dala 10.000 evra da ulepša lice, a kao rezultat ove skupe intervencije dobila je upropašten nos. I dok ju je Jovana Jeremić zagledala, u svom fazonu je odgovarala gošći, ističući sopstvene stavove na ovu temu.

I dok se ona žalila i jadikovala, voditeljka kao da nije ozbiljno shvatila Tamarinu muku, pa joj je odgovarala tako da su njene rečenice, prema mišljenju gledalaca, bile na na granici sažaljenja i ruganja.

- Mogu li nešto iskreno da ti kažem? Ja ne mislim da je nos problem, nego kontura tvoga lica - rekla je Jeremićka kao da daje najvredniji savet na svetu.

- Nos mora da se radi po konturi tvog lica, a ne šta ti hoćeš. On sam po sebi može da bude savršen, ali da ne odgovara tvojoj konstituciji.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.