SINIŠA MIHAJLOVIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK: Majka plače nad kovčegom, Arijana SLOMLJENA - cela planeta na nogama
Siniša Mihajlović sahrana, Foto: Profimedia

bol

SINIŠA MIHAJLOVIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK: Majka plače nad kovčegom, Arijana SLOMLJENA - cela planeta na nogama

Sahranjen Siniša MIhajlović na groblju u Rimu

Objavljeno:

Izuzetno teško i bolno uz jecaje i zvuke navijačkih pesama proteklo je ovo jutro u Rimu.

Nakon opela održanog u baziliki Svete Marije Anđele i Mučenika sahranjen je Siniša Mihajlović zvezda srpskog i italijanskog fudbala.

Veliki broj ljudi došao je da isprati čuvenog trenera, povorka kakva se duže vreme ne pamti se formirala, a pojedini bliski prijatelji pokojnog sportiste iz poštovanja učestvovali su čak i u protkolu.

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

Naime, sanduk sa telom pokojnika do grobnog mesta poneli su, između ostalog, Mihin kum Dejan Stanković i saborac Roberto Manćini, dok su supruga Arijana i njegovo šestoro dece tiho i dostojanstveno u povorci hodali.

Prethodno su svo sedmoro, uključujući i Sinišinu neutešnu majku sa suzom u oku poljubili kovčeg.

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

Brojne kolege, saradnici i prijatelji položili su venac na Mihajlovićev grob, sa odlukom da ga se uvek sećaju kao heroja i pobednika.

Siniša je za svoju porodicu to svakako bio, ćerke su ga obožavale, sinovima je bio uzor, a govorio je da ih je učio pravim vrednostima.

Da vole, sebe i bližnjeg svog, ne materijalno. Da se slažu i poštuju, a ako se uzme u obzir da su svi odrasli u ljude u kakve ih je kalio može se reći da je s mirom otišao.

1 / 4 Foto: Profimedia

Slavnog sportistu na večni počinak ispratila je i unuka Violente, koju je na svet donela njegova mlađa ćerka Virdžinija i time mu ulepšala poslednju godinu života, koja je ujedno bila vrlo zahtevna.

Proveo je poslednje dane Siniša po bolnicama, ali samo koliko je morao, čak i kada mu je bilo izuzetno loše izlazio je na teren u ulozi trenera, trčao zajedno sa igračima i davao se celim srcem.

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

Ostaće upamćen kao fudbaler koji nikada nije prezao od igrača suprotničkog tima, da im se, ako treba, provuče i kroz noge i da gol u poslednjoj minuti. Kao neko ko je voleo život, najpre svoju porodicu, suprugu Arijanu koja je ostala uz njega tokom svih borbi i podarila mu petoro divne dece.

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

Mnogi će ga pamtiti i kao prznicu, nekoga ko je voleo da isteruje pravdu, ali i kao dobru i poštenu osobu od koje se mogla čuti samo pozitnivna kritika i savet, nikako uvreda.

Italija mu je poručila Počivaj u miru Mister, a Srbija spavaj s anđelima legendo.

Bonus video:

01:18

Siniša Mihajlović se oženio po 3. put (VIDEO)

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.