DASA JE ZET MIRE ŠKORIĆ, A ĆERKA JE LEPOTICA KAKVA SE JEDNOM RAĐA: Tek kad čujete šta je po struci... FOTO
Mira Škorić, Foto: Printscreen

ljubav je to

DASA JE ZET MIRE ŠKORIĆ, A ĆERKA JE LEPOTICA KAKVA SE JEDNOM RAĐA: Tek kad čujete šta je po struci... FOTO

Ćerka Mire Škorić bavi se naukom, estrada je ne zanima

Objavljeno: 13:21h

Kada se ćerka Mire Škorić pre par meseci zavetovala na večnu ljubav svom izabraniku Sebastijanu Kaplareviću svi mediji su o tome pisali.

Niko ponosniji tada nije bio od pevačice koja je ceo svoj život posvetila odgoju mezimice, koja danas može da se pohvali diplomom Medicinskog fakulteta, a upisala je i doktorske studije.

Mada presrećna zbog odluke svoje naslednice da život dalje nastavi udvoje, sa osobom koja joj u potpunosti karakterno odgovara, pevačica za javnost na tu temu nije mnogo govorila.

Milica Jeremić
foto: Printscreen

Medijima nije dozvolila da događaj fotografišu, a sve što se u tabloidima i po portalima moglo naći to su slike sa društvenih mreža.

Milica Jeremić, ćerka Mire Škorić ne voli javno eksponiranje stoga su informacije o njenom venčanju i svadbi bile limitirane.

1 / 4 Foto: Printscreen

Svega par činjenica dospeo je do pevačicinih fanova i to da je Milica ponela predivnu princes haljinu, da je prvi ples odigrala sa ocem, doktorom Vasom Jeremićem, da je dekoracija u restoranu bila magična te da su Mirine kolege bile najveselije i nisu se libile da se late mikrofona i pesmom mladencima požele dug, lep, zajednički život.

Sve ostalo, počev od toga kako su se mladenci upoznali, do toga slažu li se zet i tašta ostalo je iza četiri zida Škorićeve koja je nedavno ipak malo odškrinula vrata svoje intime.

- Milica je neko ko ne voli da se eksponira u javnosti. Ne voli čak ni kada pričam o njoj. Ona je uspešna doktorka, radi, udata je... ja sam najponosnija majka na svetu. U današnje vreme je jako teško decu izvesti na pravi put, ona je savršena.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.