BRANKA SOVRLIĆ SE DUGI NIZ GODINA DRUŽI SA MAJKOM POZNATE PEVAČICE: Iznela ZANIMLJIVE DETALJE iz njihovih života
Branka Sovrlić, Foto: Printscreen Instagram/branka_sovrlic

dugogodišnje prijateljstvo

BRANKA SOVRLIĆ SE DUGI NIZ GODINA DRUŽI SA MAJKOM POZNATE PEVAČICE: Iznela ZANIMLJIVE DETALJE iz njihovih života

Pevačica otkrila i kako cveta njen privatan biznis, ali i šta joj je 2022. godina donela

Objavljeno:

Branka Sovrlić je već dugo na estradnoj sceni, a poznato je i da ima privatan biznis. Stalno se priča i piše o njenom bogatstvu, ljubavi sa suprugom, druženju na estradi, a pevačica neretko ume i da se naljuti kada se neke stvari izvrnu iz konteksta.

U elegantnoj, crvenoj haljini pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa RTS, te veoma nasmejana razgovarala sa novinarskim ekipama

branka sovrlić
foto: Espreso

.

Ona je otkrila kakva je 2022. godina bila prema njoj, progovorila o prijateljstvima na estradi, ali i otkrila kakva je Elena Kitić, ćerka njene dobre prijateljice Marte Savić, koja već godinama intrigira javnost.

- Mogu da se pohvalim da je 2022. godina bila dobra, dobro je prošla, kao što znate, ja imam svoj restoran, bilo je puno stranaca, poželeli su ljudi da putuju. A srećna sam i što sam ove godine snimila novu pesmu koja je već postala hit i sa dobrom porukom - samo jednom se živi - kaže Branka i nastavlja:

- Videli smo kako se život izgubi za tren, šta nas je snašlo, nismo mogli ni da sanjamo. Ostali smo bez mnogih kolega, ali ja kažem, imam privilegiju da sam dočekala ove godine. Samo zdravlja da imamo, a mi se za ostalo uvek snađemo.

Marta Savić
foto: Instagram

Prijateljstva na estradi

Kako je već dugo prisutna na javnoj sceni, očekivano je da je sa nekim koleginicama ostvarila prisniji odnos. Branka otkriva sa kim voli da se druži sa estrade, a neretko i sarađuje.

- Ima pravih prijateljstava, ja imam puno prijateljica, ni sa kim nisam bila u konfliktu. Baš se družim. Najbolja prijateljica mi je Marta Savić, sa njom pravim i pesme, tu mi je Jovana Tipšin, rado dođu u moj dom i kažu da osećaju tu neku toplinu - kaže Branka i otkriva da li je posetila prijateljicu na Dominikani, gde ima kuću:

- Nisam još posetila Martu na Dominikani, ona je tamo godinu dana, ja sam imala puno obaveza, a i bila sam na Majorci, u Hurgadi, odem pomalo, ne mogu zbog posla da budem dugo odsutna.

1 / 9 Foto: TikTok/elenapshkitic

Branka se osvrnula i na mladu muzičku zvezdu Elenu Kitić, inače ćerku Marte Savić i Mileta Kitića. Elena intrigira javnost svojom pojavom već godinama, a Sovrlićeva je poznaje od vremena kada je bila tek beba.

- Elena je odlična, ja je znam od bebice, kako je rasla. Bila je letos kod mene, snimali su spot. Ona je divno dete, sve joj je pruženo u životu, kao curica je imala karticu, ali je toliko vaspitano i divno stvorenje - zaključila je Branka.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.