"SLEDIM PRIMER SVOG GAZDE!" Zbog ovoga Srbija bruji o Jovani Jeremić, njen potez zaslužuje NAKLON DO PODA
Foto: Milan Maricic/ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

svaka čast!

"SLEDIM PRIMER SVOG GAZDE!" Zbog ovoga Srbija bruji o Jovani Jeremić, njen potez zaslužuje NAKLON DO PODA

Svi su oduševljeni!

Objavljeno: 14:10h

Voditeljka "Novog jutra" na TV Pink Jovana Jeremić uspela je da skupi oko 23.000 evra zajedno s nekoliko prijatelja, pa ih je donirala Zavodu za psihofiziološke poremećaje i govornu patologiju "Dr Cvetko Brajović" u Beogradu.

Njena ćerka Lea ispravljala je govorni aparat na pomenutoj klinici, pa je voditeljka osetila potrebu da se ovim gestom oduži osoblju, koje je prema njenoj naslednici pokazalo veliku ljubav i rezultate u rešavanju problema.

Ona je sada objavila fotografiju sa dve dame i napisala otvoreno pismo.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Voditeljke je skrenula pažnju i na to da svoju popularnost koristi isključivo kako bi pomogla nekome.

"Četvrtkom sam dobra vila, a svaki dan AMBASADOR ISPRAVNOG I DIKCIJSKI TAČNOG GOVORA. U subotu detalji u jutarnjem. Zavodu za psihofizioloske poremećaje "Cvetko Brajović" smo na moj predlog, kao i pomoć mojih moćnih prijatelja dobre volje, donirali 6 beringer aparata u iznosu od 23.000 evra, da deca Srbije mogu što pre da progovore. Moja popularnost me obavezuje da budem dobar čovek. Nastaviću tako i u budućnosti. I u tome se razlikujemo. Mene popularnost bez društvenog doprinosa ne interesuje. Samo iskonski uticaj u društvu. U narodu. Šta mi vrede reflektori i slava ako ništa nisam uradila za te ljude koji me u visemilionskom auditorijumu svakog vikenda gledaju?! Uostalom, samo pratim primer svoje firme i svog gazde", napisala je Jovana i tagovala Željka i Milicu Mitrović.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.