VAŽIO ZA NAJZGODNIJEG ŠEIKA I OŽENIO BOMBASTIČNU SRPKINJU: Šta se desilo sa Jeleninim SUPRUGOM, DRUGI ČOVEK?
Foto: Instagram printscreen/jelenabindrai

šok

VAŽIO ZA NAJZGODNIJEG ŠEIKA I OŽENIO BOMBASTIČNU SRPKINJU: Šta se desilo sa Jeleninim SUPRUGOM, DRUGI ČOVEK?

Nova fotografija je tu kao dokaz

Objavljeno:

Manekenka koju smo upoznali kao Jelenu Jakovljević već 14 godina je Jelena Bin Drai, supruga arapskog šeika Saida Bin Draija i jedna od najbogatijih Srpkinja.

Uprkos tome što se više puta suočavala s neprijatnim glasinama i natpisima medija o tome kako zapravo ona živi u Bin Draijevom haremu, u skladu s tamošnjim običajima i zakonima, par živi idilično i imaju četvoro dece.

Naime, poznato je da se Jelena nakon rođenja četvrtog deteta povukla iz javnosti, i nebrojeno puta je priznala koliko joj prija predah od društvenih mreža, ali su neki trenuci ipak morali biti zabeleženi online.

Jelena Bin Drai
foto: Instagram

Svetsko prvenstvo u fudbalu prate mnoge domaće i strane javne ličnosti, a ovaj važni događaj nisu propustili ni nekadašnja misica i šeik, a fotografija Jelene Bin Drai sa mužem nakon duge četiri godine osvanula je na društvenoj mreži Instagram.

Njima su društvo pravili prijatelji, a među njima su bili Danica Karić sa suprugom Nikolom. Nema sumnje da su se svi više nego dobro zabavljali. Naravno, reakcije ljudi nisu izostale, a mnogima je na prvu bilo teško da prepoznaju Saida koji je nekad važio za jednog od najzgodnijih šeika.

Dok je Jelena i dalje poput devojčice, i krasi je manekenkska linija, Said izgleda drugačije nego pre par godina. Inače, zanimljivo je da, iako su danas u srećnom braku, kada su se upoznali, Said uopšte nije bio fasciniran Jelenom.

Naime, ona je godinu dana nakon što je proglašena za Miss otpočela svoju karijeru u Milanu, a potom 2001. godine otišla u Dubai i postala jedna od najtraženijih manekenki u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Preko zajedničkih prijatelj a upoznala je Saida, ali on nije obraćao preteranu pažnju na nju.

- Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju "rasne" žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo - ispričala je Jelena svojevremeno domaćim medijima.

U vreme dok su se Jelena i Said zabavljali, u intervjuu datom tokom jednog od njenih dolazaka u Beograd, ispričala je:

Jelena Bin Drai, Said Bin Drai
foto: Printscreen Instagram

- Said je iz mešovitog braka. Onog dana kad je njegov otac oženio Engleskinju, prekršio je pravila, ali to je mnogo godina kasnije znatno pojednostavilo našu situciju. Njegova porodica me je odlično prihvatila. Prema meni se ophode kao da sam jedna od njih, ne praveći razliku između moje i njegove vere. Iako kod Arapa nije uobičajeno da mladić i devojka žive zajedno, Said i ja nismo oklevali da to učinimo. Zajednički život smo započeli posle samo dve nedelje zabavljanja.

Kako je jednom prilikom izjavila, u njenom velelepnom porodičnom domu koji izlazi na obalu, slave se svi praznici.

- Uvek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji islamski praznik. U našoj kući se sve slavi i poštuje po običajima koji nalažu. Celu tradiciju iz Srbije smo preneli ovde- izjavila je svojevremeno Jelena.

Jelena Bin Drai, Said Bin Drai
foto: Printscreen Instagram

Inače, tokom svih ovih godina, manekenka se suočavala i sa brojnim glasinama od kojih su neke da zapravo živi u haremu sa Saidovim drugim ženama, a ona je na sve to veoma šaljivo odgovorila.

- Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla - rekla je nekadašnja mis, sada uspešna poduzetnica.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.