ACO PEJOVIĆ SE PREPOLOVIO, IZGUBIO DOSTA KILOGRAMA: Ovo je njegova MAGIČNA DIJETA, uzmite PAPIR I OLOVKU
Foto: Milovan Milovanović

svaka čast

ACO PEJOVIĆ SE PREPOLOVIO, IZGUBIO DOSTA KILOGRAMA: Ovo je njegova MAGIČNA DIJETA, uzmite PAPIR I OLOVKU

Pevačeva supruga je izuzetno zadovoljna promenom, dopada joj se kako Aco sada izgleda i velika mu je podrška da ostane na dobrom putu sa smanjenjem kilograma

Objavljeno: 23:03h

Pevač Aco Pejović je već mesecima na posebnom režimu ishrane uz pomoć kojeg je skinuo čak 10 kilograma.

Naime, kako kaže folker, veliki pravoslavni post dodatno mu pomaže da ostane na pravom putu.

- Bio sam na specijalnom programu van zemlje na klinici koja se bavi detoksom. Skinuo sam deset kilograma, pa sada vodim računa o ishrani. Pored toga, krenuo je veliki post, pa verujem da ću još neko vreme ostati na dobrom putu kada je reč o kilogramima. U poslednje vreme se često setim Dragane Katić koja kaže „Umreću gladna i debela“ - kaže Aco Pejović.

Pevačeva supruga je izuzetno zadovoljna promenom, dopada joj se kako Aco sada izgleda i velika mu je podrška da ostane na dobrom putu sa smanjenjem kilograma.

1 / 6 Foto: Marina Bugarčić

- Vera se čoveku usađuje od malih nogu. Volim da kažem da sam veći grešnik nego vernik. Deda nas je kao klince učio da se molimo, da poštujemo praznike i da živimo život u skladu s pravoslavljem. Budući da svoj život živim u kafani, sasvim sigurno odskačem od uverenja koja su mi usađena u najranijem dobu. Vera je praštanje, davanje, ljubav, poverenje. Na tome se zasniva i ne može da se stavi u tri reči - priča folker.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.