ESPRESO OTKRIVA U KAKVIM SU ODNOSIMA VIKI I NERMIN: Niko nije znao za OVO, sada je sve JAVNO
Foto: Kurir

EKSKLUZIVNO

ESPRESO OTKRIVA U KAKVIM SU ODNOSIMA VIKI I NERMIN: Niko nije znao za OVO, sada je sve JAVNO

Poznato je koliko se Viki borila za Nermina u toku takmičenja, i čak je ulazila u sukobe sa kolegama zbog njega

Objavljeno:

Viki Miljković, kao mentorka u "Zvezdama Granda", dosad ima jednog pobednika. To je Nermin Handžić, koji je prošle sezone podigao pobednički pehar u ovom popularnom muzičkog takmičenju.

Poznato je koliko se Viki borila za Nermina u toku takmičenja, i čak je ulazila u sukobe sa kolegama zbog njega. Kao i zbog svih onih kojima je ona mentorka. Međutim, malo je poznato da je folk zvezda sa istom žarom za Nermina bori i nakon finala.

– Viki Nerminu pomaže da se što lakše probije na estradi. Ona mu sređuje gostovanja u emisijama, vodi ga zajedno sa sobom na svoje nastupe, ali i ne samo to, Nermin kada je u Beogradu, on me mora da traži smeštaj u nekom hotelu, jer je uvek dobrodošao u njen dom i te dane provodi kod nje u stanu, kao da joj je rod najrođeniji - otkriva za Espreso izvor blizak pobedniku pomenutog takmičenja.

1 / 3 Foto: Kurir

– Viki se oduvek pošteno borila za svoje mesto na estradi i sve što je stekla, stekla je zahvaljujući svom poštenom radu. Viki je i na početku karijere doživljavala potcenjivanja, čak to i danas doživljava, pa je svesna koliko je teško mladom pevaču da se izbori za svoje mesto na muzičkoj sceni. Ona je Nermina zavolela kao da joj najbliži član familije, a i on ima veliko poverenje u nju i u svakom njenom gestu prepoznaje dobru nameru, kao da mu je rođena majka - dodaje ovaj izvor.

Viki o svemu ovome ne priča, ali mi vam otkrivamo ove dosad nepoznate detalje o radu folk pevačice kada su kamere ugašene, jer želimo posetiocima našeg portala da otkrijemo i ovu drugu stranu članice žirija "Zvezde Granda".

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.