LJUBILA SE S NJOM U EMISIJI, A SKINULA JOJ FRAJERA?! Zbog lepe glumice Sandra Afrika ostavlja dečka! (VIDEO)
Foto: Printscreen: TV Pink

auuu

LJUBILA SE S NJOM U EMISIJI, A SKINULA JOJ FRAJERA?! Zbog lepe glumice Sandra Afrika ostavlja dečka! (VIDEO)

Kada je u život pevačice Sandre Afrike ušetala mlada glumica Marija Petronijević, sve se promenilo
Objavljeno:

Sandra i Marija bile su nerazdvojne na Kopaoniku, i vreme su provodile sa Milanom Kalinićem i Ognjenom Amidžićem. Vesela družina snimala je na planini specijalno izdanje emisije Amidži šou, emitovano ovog utorka, a na put je sa zgodnom pevačicom otišao i njen dečko Mikiša, koji je prati u stopu. Ono što Sandra nije ni sanjala da će se dogodilo, je da će Mikiša "baciti oko" na njenu novu drugaricu. A sve detalje ljubavnog trougla za Pink.rs otkrio je izvor blizak Afriki.

foto: Printscreen

- Sve je bilo super, baš je bilo strava snimanje - zgotivili su se, uživali, provodili se sve do poslednje večeri, kada Sandra nije bila raspoložena da izlazi napolje, već je odlučila da ostane u apartmanu. Mikiša nije hteo da ostane sa njom, pa ju je mrtav-'ladan ostavio tu, zvao ostatak ekipe i otišao sa njima u provod. Međutim, tu se nije mnogo zadržao, već je sa Marijom produžio na večeru! Kad je Sandra saznala, poludela je i bila u šoku, nije mogla da veruje šta joj je uradio - ističe Sandrina bliska prijateljica i otkriva da je celu noć sa njom provela na telefonu.

foto: Damir Dervišagić

- Ma, plakala mi je preko telefona, baš je bila neraspoložena. Nisam znala šta da joj kažem, kako da je utešim, ovo se nikada nije desilo. Poludela je! Što je najgore, on joj se celo veče nije javljao na telefon, a u apartman je došao tek oko 4 ujutru, kao da se ništa nije desilo, i legao da spava - kaže za Pink.rs izvor blizak paru koji je insistirao da ostane anoniman.

Sandrina prijateljica je dodala da su sutradan ustali rano ujutro, pretvarali se kao da se ništa nije dogodilo i otputovali za Beograd, a da pevačica već danima ozbiljno razmišlja o tome da ga ostavi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.