ZAPALJEN AUTO ISPRED KUĆE, PRETNJE... REAGOVALA I POLICIJA: Progonitelj Suzani Mančić napravio PAKAO od života FOTO
Suzana Mančić, Foto: Print Screen Youtube/Redakcija

stop nasilju

ZAPALJEN AUTO ISPRED KUĆE, PRETNJE... REAGOVALA I POLICIJA: Progonitelj Suzani Mančić napravio PAKAO od života FOTO

Suzana Mančić mesecima bila žrtva progonitelja, nepoznati čovek pretio njoj i ćerkama

Objavljeno:

Suzana Mančić mesecima bila žrtva progonitelja, nepoznati čovek pretio je njoj i ćerkama.

Poznata voditeljka prvi put progovorila je o nasilju i psihičkom maltretiranju od strane nepoznatog čoveka, koji ju je progonio telefonom, slao joj poruke koje su s vremenom postajale sve opasnije.

Pretio je prvo njoj, a zatim i njenim ćerkama Teodori i Nataliji.

- Ne znam kako je taj čovek uspeo da pronađe broj mog telefona. Zahtevao je da se vidi sa mnom, a kako sam shvatila sa kim imam posla, nisam odgovarala ni na pozive ni na poruke. Međutim, poruke su iz sata u sat bivale sve opasnije. Pisao je da zna gde živim, kuda se krećem, da mi je glava u torbi, da nigde nisam sigurna. Pretnje su bile upućene ne samo meni, nego i mojim ćerkama, tvrdio je da zna kuda idu i kad i gde može da ih presretne.

Suzana Mančić
foto: Vladimir Sporčić

- Užasno sam se uplašila, pre svega za njihovu bezbednost, jer je delovalo da je spreman da pretnje ostvari.

- Da stvar bude još gora, tada mi je neko zapalio auto ispred kuće, pa je proganjanje samo prelilo čašu. Pošto su poruke stizale jedna za drugom i bivale sve strašnije, morala sam da se obratim policiji - tvrdi Suzana.

Policajci iz SUP Zemun uspeli su da zajedno sa kolegama iz interpola pronađu progonitelja veoma brzo, na svu sreću. Međutim, on se tu, nažalost, nije zaustavio.

- Svoju agresiju i bes preusmerio je na moju koleginicu i prijateljicu, takođe voditeljku Draganu Katić, što je grozno. Strašno je kad te neko dovede u situaciju da živiš u strahu. Strah je najgori, gori čak i od onog što bi možda moglo da se dogodi. Stalno si u grču, stalno razmišljaš o svemu tome i ne možeš da se opustiš.

1 / 11 Foto: KONTRAST STUDIO

Suzana je neko vreme posle tog incidenta bila mirna, ali otkako su društvene mreže doživele ekspanziju, situacija je postala nepodnošljiva.

Bila je primorana da se u nekoliko navrata obraća tužilaštvu i odeljenju za suzbijanje visokotehnološkog kriminala.

- S vremena na vreme dobijam zastrašujuće poruke, da ti se digne kosa na glavi. Mislim da se ljudi na mrežama leče i prazne, a pojedini su baš ozbiljni pacijenti, koji sigurno imaju dijagnozu i karton u nekoj zdravstvenoj ustanovi. Drugarice mojih ćerki su me naučile da napasnike blokiram, kao i da ih obavezno prijavim policiji. Nekoliko puta bila sam prinuđena to da uradim i moram da kažem da su policajci bili vrlo efikasni, pomogli su mi. Pronašli su odakle dolaze pretnje i neke od tih sajtova i profila su zatvorili.

Bonus video:

02:15

LJUBAV IDE PREKO STOMAKA! Suzana Mančić otkrila šta sprema svom Simketu: NJEGOV KOMENTAR NA NJENO JELO NASMEJAO SVE!

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.