SPRSKA GLUMICA NEPREPOZNATLJIVA! ŠTA JOJ SE DESILO? Društvene mreže se usijale VIDEO
Anja Mit, Foto: ATA images

iznenadila

SPRSKA GLUMICA NEPREPOZNATLJIVA! ŠTA JOJ SE DESILO? Društvene mreže se usijale VIDEO

Udala se pre svega par meseci

Objavljeno:

Anja Mit udala se početkom septembra za svog izabranika Ognjena Vesića, a neposredno nakon venčanja priznala je da se nije uozbilljila.

- Mislim da ozbiljnost dolazi vremenom, možda vam delujem tako, ali sigurno za mesec dana ne mogu da se promenim. Istina je da sam srećnija, ispunjenija i smirenija - rekla je za "Grand Online" glumica, koja se ipak nakon što je izgovorila sudbonosna "da" promenila.

1 / 6 Foto: Youtube

Naime, Anja se okrenula bračnom životu, ali nije zapostavila ni posao. A njen poslednji video snimak svedoči kako se oseća u ovom životnom periodu. Glumica je plava, zgodna, zategnuta i svi komentarišu da sada izgleda bolje nego ikada, pa čak i da ne liči na sebe, iako je i pre lepo izgledala.

"Nikad bolje nisi izgledala", "Ne zna se šta je na njoj lepše", "Sijaš", "Ne mogu da te prepoznam, ne ličiš na sebe", "Jako se prolepšala" - bili su samo neki od komentara, koji su se nizali ispod objave.

Glumica je presrećna, a u Ognjena se zaljubila na prvi pogled.

- Upoznali smo se na snimanju emisije koju sam tada vodila. Imala sam zadatak da letim avionom, a on da upravlja jer je pilot. Bila je to ljubav na prvi pogled i let koji ću zauvek pamtiti. Posle svega par meseci veze počeli smo da živimo zajedno i uveliko pričali o sledećem koraku - braku - rekla je glumica nedavno za magazin "Story".

Bonus video:

39:41

USIJANJE 24.09.2021

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.