NAKON SKANDALA SA OCEM ANĐELA I NAĐA PROŠLE KROZ DRAMU: Potražile STRUĆNU POMOĆ, a onda NAPUSTILE
Foto: Printscreen/jutjub/andjelainadja

novosti

NAKON SKANDALA SA OCEM ANĐELA I NAĐA PROŠLE KROZ DRAMU: Potražile STRUĆNU POMOĆ, a onda NAPUSTILE

- Nismo ni u Srbiji, nismo ni u Nici, preselile smo se. Odlučile smo da bude bliže Nađinoj školi, pa smo se preselile na Azurnu obalu

Objavljeno:

Velika prašina podigla se nakon što je otac jutjuberki Anđele i Nađe Đorđević objavio njihov nestanak. Ispostavilo se da su se devojke sa majkom odselile iz porodičnog doma, a zbog ovog poteza njihov otac im je ukinuo sve benefite koje su imale.

Zoran Đorđević, Anđelin i Nađin otac zahtevao je razvod braka od supruge nakon što je saznao da ga je zajedno sa ćerkama napustila, a jutjuberkama je poručio da do kraja meseca iznesu sve stvari iz porodičnog doma, jer više nemaju pravo na njega.

Anđela i Nađa su se putem Jutjub kanala oglasile i pokazale obožavateljima da sa majkom rade na preuređenju stana, ali da im je teško pala novonastala situacija te su potražile pomoć od psihologa.

1 / 5 Foto: Print Screen Youtube

- Ja sam krenula na terapije kod psihiloga, jer je težak period iza nas i potrebno mi je sa nekim da pričam o tome. To nije ništa sramota, odmah da vam kažemo. Ne bismo da iznosimo detalje šta se zaista desilo između mame i oca, to nije na nama da govorimo, ali smo mi pružile podršku našoj majci, kojoj je to trebalo u tom trenutku - započinje Anđela, a potom otkriva i gde su se preselile, budući da su živele na relaciji Nica - Srbija:

- Nismo ni u Srbiji, nismo ni u Nici, preselile smo se. Odlučile smo da bude bliže Nađinoj školi, pa smo se preselile na Azurnu obalu.

Anđela i Nađa su otkrile da će se u jednom od narednih videa, njihova majka obratiti pratiocima i odgovarati na postavljena pitanja.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Blic / Ana Sabotinovski )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.