DARKO LAZIĆ OBJAVIO FOTKU SA SOPSTVENOG VENČANJA I ŠOKIRAO: Mlada uopšte NIJE KATARINA, svi znate OVU devojku
Foto: Printscreen Instagram

biće šou

DARKO LAZIĆ OBJAVIO FOTKU SA SOPSTVENOG VENČANJA I ŠOKIRAO: Mlada uopšte NIJE KATARINA, svi znate OVU devojku

Međutim, mlada na fotografiji nije Katarina već Marina Gagić, bivša verenica Darka Lazića

Objavljeno:

Vest da se Darko Lazić oženio svojom devojkom Katarinom iznenadila je i njegovu majku Branku, ali i brata Dragana koji su pomalo bili ljuti jer nisu bili pozvani. Pevač je sada objavio fotografiju s venčanja, ali se može videti da mlada na fotografiji nije Katarina

Darko je sada objavio snimak na kom su Katarina i on dok se vraćaju s njegovog nastupa iz Norveške, a pevač je u jednom trenutku pokazao i fotografiju s venčanja. Međutim, mlada na fotografiji nije Katarina već Marina Gagić, bivša verenica Darka Lazića.

Uprkos tome što Darko u vozilu drži fotografiju s bivšom verenicom, Katarina je bila nasmejana.

Naime, nedavno je neko izradio fotografiju Marine i Darka Lazića sa fingiranog venčanja, te je pevač tu sliku postavio u kombiju kojim putuje u inostranstvo na nastupe. Sada je tu fotografiju iskoristio da nasmeje svoje pratioce, ali nije ni potvrdio ni demantovao priče da se 8. decembra oženio Katarinom.

1 / 5 Foto: Printscreen

Ipak, Darkova majka Branka bila je veoma ljuta jer je čula da joj se sin oženio, a nje bila pozvana:

- Čula sam i ja u međuvremenu da se moj Darko oženio. Mene oni nisu zvali, stvarno ne znam zbog čega. To morate da pitate njih dvoje. Oni to najbolje znaju. Nije se ni bratu javio skoro nedelju dana. Šta da vam kažem? On ume da krije takve stvari, a otkad je opet u vezi s Katarinom, zna da mi se ne javi danima. To je verovatno ona tražila od njega da nam ne priča. Naravno da mi je žao što nas nije zvao na taj lep i srećan dan. Ja sam bila čula da su na nekom putu zajedno, ali eto... Imali su sigurno neke važnije ljude od nas koji su prisustvovali venčanju. To je sve što imam da kažem- kazala je Branka.

Bonus video:

31:55

KVIZ-S04-EP52

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.