OLIVERA JOVIĆEVIĆ NAKON OTKAZA NA RTS-U UŽIVA U LUKSUZU KAO GROFICA: Putuje širom sveta, kadrovi ZAPANJUJU
Foto: Printscreen RTS

spektakularno

OLIVERA JOVIĆEVIĆ NAKON OTKAZA NA RTS-U UŽIVA U LUKSUZU KAO GROFICA: Putuje širom sveta, kadrovi ZAPANJUJU

Naime, kako se može videti na njenim društvenim mrežama, Olivera često putuje i obilazi kako svetske metropole, tako i egzotične destinacije

Objavljeno:

Olivera Jovićević vodila je političku tok-šou emisiju „Upitnik“ i bila jedno od najprepoznatljivijih lica RTS, a onda je sve iznenadila kada je odlučila da da otkaz.

„Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene. Zahvaljujem se svim mojim kolegama sa kojima sam gotovo dve decenije sarađivala radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema zvaničnim merenjima, bila najgledaniji tok-šou na svim televizijama i, verujem, imala važan uticaj u srpskoj i regionalnoj javnosti“, napisala je Olivera i dodala:

„Hvala RTS-u koji mi je pružio priliku da od mog dolaska na javni servis, 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, radim na najvažnijim projektima televizije. Sa Javnog servisa odlazim u prijateljskoj i kolegijalnoj atmosferi sa uredništvom i menadžmentom i otvorenošću za svaku buduću saradnju.“

„Veliku zahvalnost dugujem mojim gostima i sagovornicima, a bilo ih je više stotina iz svih sfera života, od eksperata i profesora do stranačkih lidera i predsednika vlada i države.“

„Najveću zahvalnost dugujem gledaocima koji su 17 sezona pratili Upitnik, najdugovečniji tok-šou na svim nacionalnim televizijama, koji je predstavljao „krvnu sliku Srbije“. Svoj dalji rad nastaviću u oblasti TV produkcije i marketinga. Sa velikim uzbuđenjem pripremam nove projekte i radujem se budućim izazovima i prilikama“, napisala je Olivera Jovićević.

Iako se povukla iz medija, očigledno joj taj period ne nedostaje i i dalje vodi luksuzan život.

Naime, kako se može videti na njenim društvenim mrežama, Olivera često putuje i obilazi kako svetske metropole, tako i egzotične destinacije.

Ona uspomene sa putovanja deli sa svojim pratiocima na Instagramu, a sudeći po raspoloženju na njenom licu, čini se da joj veoma prija život kakav trenutno vodi.

Bonus video:

00:27

Radost Engleza

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.