POTRESNO BOLNA ISPOVEST NAŠEG POZNATOG PEVAČA: Slobodanu je majka PREMINULA, posle toga i OTAC, a tu NIJE KRAJ
Foto: Print Screen Youtube

dramatično

POTRESNO BOLNA ISPOVEST NAŠEG POZNATOG PEVAČA: Slobodanu je majka PREMINULA, posle toga i OTAC, a tu NIJE KRAJ

Njemu je bilo super detinjstvo, on kao jedinac, imao je sve što je poželeo. Smrt njegove majke i njegovog oca nas je mnogo pogodila, meni je mnogo teško to što je ostao sam

Objavljeno:

Popularni reper Slobodan Veljković Cobi rođen je u Beogradu ali je odrastao u Prokuplju u kom je zajedno sa svojim roditeljima i živeo. On je detinjstvo proveo u Tabakmali, naselju u Prokuplju odakle nosi mnogo uspomena i o kom je čak i pevao u svojim pesmama. Danas tamo živi njegova rodbina, a u njihovoj porodičnoj kući živi Cobijeva strina Biljana Veljković.

Ja sam mu strina, najmlađa strina... Mama mu je umrla, posle dve godine umro mu je i otac, to ga je dosta dotuklo. Ali, ne da se, on voli da se vraća ovamo i stalno dolazi u Prokuplje. Nešto je sređivao, sad je stao, ali dobro... Svi smo ponosni na njega, on je stvarno dobro dete. Dolazi i Jelena isto

Njemu je bilo super detinjstvo, on kao jedinac, imao je sve što je poželeo. Smrt njegove majke i njegovog oca nas je mnogo pogodila, meni je mnogo teško to što je ostao sam.

1 / 3 Foto: Dragana Udovičić

On se bori, ali teško mu je, i kad dođe ovde, najteže mu je kada otvori kuću i nema tu svoje roditelje. Ja mu to nadomešćujem koliko mogu, kao i moj muž. Inače, on je dete jako popularno, nikada mi nije dosađivao ni u čemu.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.