PEVAČ IZNEO NEPOZNATE DETALJE IZ PROŠLOSTI! Sve se desilo nakon potpisivanja ugovora sa Grandom, DUGO SE TAJILO
Slobodan Batjarević Cobe, Foto: Printscreen Youtube

au, čoveče

PEVAČ IZNEO NEPOZNATE DETALJE IZ PROŠLOSTI! Sve se desilo nakon potpisivanja ugovora sa Grandom, DUGO SE TAJILO

Bio je i te kako zahvalan kada su ga pustili na svirke i turneje

Objavljeno:

Iako je za muškarce služenje vojnog roka bilo tada obavezno, pevač koji se proslavio u "Zvezdama Granda" Slobodan Batjarević Cobe, tamo je proveo samo četiri dana.

- Meni je bio problem da dugo budem u jednom prostoru, a najveći i glavni problem su bile svirke i nastupi. Molio sam ih da me puste i bili su fer. Pustili su me na dve godine da odradim turneje i nastupe - rekao je Cobe i dodao.

- Posle su ukinuli vojsku i, eto, ostalo je na tome da sam bio samo četiri dana. Pa, široko! Ja sam nemirko, ne drži mene mesto - rekao je pevač i istakao da su ga stalno terali da peva.

Slobodan Batjarević Cobe
foto: Printscreen Youtube

- Non-stop su me molili da im pevam, ali bukvalno. I naravno svi su me prepoznali kada sam došao u kasarnu. Ali to mi je lepa uspomena, jer sam upoznao mnogo drugara tamo, mada sebe nikako nisam video tamo, nisam ja taj tip. Samo sam u tom periodu želeo da idem na svirke, uopšte me nije držalo mesto.

1 / 5 Foto: Printscreen Youtube

- Sećam se, već sam potpisao ugovor sa „Grandom" i jedva sam se izvukao zbog zakazanih nastupa. Da nisam bio muzičar, ko zna, možda bi okolnosti bile drugačije - rekao je Cobe.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Grandonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.