OVAKO ALEKSANDRA SUBOTIĆ IZGLEDA BEZ ŠMINKE: Usijale se društvene mreže nakon OVIH FOTKI, procenite sami
Foto: Instagram

prvi put

OVAKO ALEKSANDRA SUBOTIĆ IZGLEDA BEZ ŠMINKE: Usijale se društvene mreže nakon OVIH FOTKI, procenite sami

Komentari su se usijali, a društvene mreže ne prestaju da pričaju o njenim fotkama. Kako izgleda i da li vam se dopada procenite sami

Objavljeno:

Starleta Aleksandra Subotić poznata je kao neko ko često obrađuje fotografije u Fotošopu, a nekada, po mišljenju korisnika društvenih mreža, baš pretera.

Aleksandra Subotić je danas pokazala kako izgleda u prirodnoj varijanti, na licu nije imala šminku ni filtere, a svi su primetili koliko drugačije izgleda.

Ona je nedavno promenila frizuru, pa više nema crnu kosu, a mnogima je na ovim fotografijama potpuno drugačija od izdanja na koje je javnost navikla.

Komentari su se usijali, a društvene mreže ne prestaju da pričaju o njenim fotkama. Kako izgleda i da li vam se dopada procenite sami.

1 / 3 Foto: Printscreen

Aleksandra je, podsetimo, danas obelodanila je da se udala za dugogodišnjeg partnera Petra Raspopovića. Naime, ona je pratiocima na društvenim mrežama priredila nagradni kviz u kom su odgovarali na pitanja vezana za njen život. Jedno od pitanja je glasilo i: "Koliko sam se puta udavala dosad?", pri čemu je tačan odgovor bio: "Jednom zaista i jednom fejk".

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.