BEZ NJE ŽELJKO MITROVIĆ NIŠTA NE BI STVORIO! Gospođa MILKA je pomogla MEDIJSKOM GIGANTU, uz njega od POČETKA
Željko Mitrović, Foto: Pritnscreen

KAKAV PONOS

BEZ NJE ŽELJKO MITROVIĆ NIŠTA NE BI STVORIO! Gospođa MILKA je pomogla MEDIJSKOM GIGANTU, uz njega od POČETKA

Vlasnik ružičaste televizije je u jednom intervjuu istakao da bez Milkinog blagoslova ne bi stvorio imperiju

Objavljeno:

Majka Željka Mitrovića, Milka Mitrović penzionerka je koja obožava da okuplja porodicu, a budući da je laf gotovo svi unuci je obožavaju i ne propuštaju njene nedeljne ručkove.

Milka tada svojim naslednicima priprema omiljena jela, a nekoliko puta do sada moglo se čuti koliko im znači njena podrška.

Vlasnik ružičaste televizije svojevremeno je za medije kazao da bez Milkinog blagoslova ne bi stvorio imperiju, dok je i njegova ćerka, rediteljkaSandra Mitrović, konstatovala da bez bakine ljubavi i potpore sigurno ne bi pošla u inostranstvo na studije.

1 / 6 Foto: RTV Pink printscreen

U Milkinom karakteru i stilu života ona je pronašla inspiraciju za jedan od likova za prvi dugometražni film, koji će na jesen naredne godine predstaviti publici.

Majka Željka Mitrovića neko je ko zbližava porodicu, a koliko je voljena od strane najbližih svedoči snimak nastao u doba karantina.

Naime, svi članovi Mitrović familije, čak i oni koje se školuju u inostranstvu, došli su ispred njene kuće kako bi joj ispod prozora otpevali rođendansku pesmicu.

Među njima je bila i bivša Željkova supruga Sonja Hani MItrović, što govori u prilog tome da Milka nije podbacila ni kao svekrva.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.