DUŠKO TOŠIĆ VIŠE SE NE KRIJE: Evo sa kim je uslikan na tribinama u Kataru, Karleušin komentar SVI čekaju FOTO
Duško Tošić, Foto: Instagram printscreen/duskotosic

uhvaćen

DUŠKO TOŠIĆ VIŠE SE NE KRIJE: Evo sa kim je uslikan na tribinama u Kataru, Karleušin komentar SVI čekaju FOTO

Fotografija Duška Tošića svedoči o promenama u njegovom načinu života

Objavljeno:

Prerano je naša fudbalska reprezentacija završila takmičenje na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u fudbalu iako su mnogi nade polagali u tim koji predvodi legendarni Piksi.

Da se plasiraju u osminu finala nije bila dovoljna zdušna podrška brojnih navijača među kojima je bio i bivši reprezentativac, a sada fudbalski menadžer Duško Tošić. Kako je i sam nosio reprezentativni dres u kojem je pružao odlične partije, a hrabrost, odvažnost i požrtvovanost krasili su ga dok se borio na terenu, ne čudi fotografija Duška Tošića koja kruži društvenim mrežama.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nije moglo proći nezapaženo njegovo prisustvo na Mundijalu, a da na događaju nije bio sam svedoči fotka sa tribina u Kataru gde je on najglasnije i najvatrenije bodrio "orlove".

Naime, objektivi kamera stadiona u Dohi "uhvatile" su još uvek Karleušinog muža kako u društvu bliskog prijatelja pomno prati aktuelnu utakmicu i razmenjuje utiske, a imajući u vidu da je veoma suzdržan u javnosti, svaki njegov korak izaziva veliku pažnju.

Tako je i najnovija fotografija Duška Tošića izazvala pravu buru na "Instagramu" i dok neki još uvek komentarišu njegov odnos sa pevačicom željno iščekujući Jeleninu reakciju, mnogi primećuju da je nakon završetka profesionalne karijere on malo dobio i na kilaži koja, kako kažu, odlično mu stoji te komplimenti na račun njegovog izgleda kao i uvek savršeno odabranog stajlinga nisu izostali.

Duško Tošić
foto: Printscreen

Koliko je cenjen i van granica naše zemlje govori još jedna Tošićeva objava na kojoj pozira u luksuznom restoranu u Dubaiju gde mu je priređeno prelepo iznenađenje u vidu kolačića sa njegovim likom. Duško nije ostao ravnodušan na ovaj gest te je nasmejan i vidno raspoložen podelio to sa svojim pratiocima.

Bonus video:

00:10

Duško Tošić: Venčavao sam se i razvodio

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.