SAŠA POPOVIĆ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU BOSANCA: Sve smo mogli da očekujemo sem OVOGA
Saša Popović, Foto: Printscreen PRVA

obelodanio

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU BOSANCA: Sve smo mogli da očekujemo sem OVOGA

Umalo se nije udavio!

Objavljeno: 20:29h

U skorašnjem izdanju emisije "Zvezde Granda" članove žirija je svojom interpretacijom oduševila dvadesetogodišnja Ivona Damjanović iz Sombora, koja je osvojila maksimalnih osam glasova!

Ona izvodi pop muziku, pevala je "Doživotno" i "Čaroban" i dobila maksimalni broj glasova. Voditeljka Sanja Kužet podsetila je članove žirija da se Ivona takmičila pre dve godine, kada joj je Mili bio mentor, ali da je ispala iz takmičenja.

-Ti si užasno napredovala, tad si bila derište - konstatovao je Đorđe David, a takmičarka je potom odlučila da joj mentorka ove godine bude Ana Bekuta.

1 / 9 Foto: Espreso

- Konsultovala sam se. Znam da dobro radite sa kandidatima i vaš rad, vaše zalaganje... Prosto to ispliva na sceni. To se vidi na kandidatima, ulivate to da vole ono što rade na sceni - obrazložila je ona, a Bekuta joj se zahvalila na komplimentima.

Inače, iz bekstejdža se javio Ivonin dečko vaterpolista, što je Sašu Popovića inspirisalo da se našali s Bosancem.

- Ako niste znali, pre nekih 50 godina i Bosanac se bavio vaterpolom. Kada je skočio u bazen umalo se nije udavio i brzo je prestao. Tada je krenuo... - rekao je Popović, a Mili se nadovezao:

- Nije znao da treba da zna i da pliva, mislio je - samo lopta.

Bonus video:

06:25

Saša Popović o trudnoj devojci

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.