BREGIN RAJ NA JAHORINI: Planinska kuća ima 6 spavaćih soba, a zbog OVOGA kažu da VREDI pravo BOGATSTVO
Goran Bregović, Foto: Printscreen

RAJ na zemlji

BREGIN RAJ NA JAHORINI: Planinska kuća ima 6 spavaćih soba, a zbog OVOGA kažu da VREDI pravo BOGATSTVO

Čak su i njegove kolege često boravile kod njega na Jahorini. Tonči Huljić i Petar Grašo su u ovoj kući 2011. snimili čuveni album "Madre Badessa"

Objavljeno:

Kuća koju Goran Bregović poseduje na Jahorini, među mnogim nekretninama, nalazi se na jednoj od skijaških staza na toj planini iznad Sarajeva, veličine je 450 kvadrata i njena trenutna cena na tržištu je oko pola miliona evra.

U njoj je, po sopstvenom priznanju, napisao i brojne hitove za mnoge izvođače, jer u toj vili uvek ima dobru inspiraciju.

Čak su i njegove kolege često boravile kod njega na Jahorini. Tonči Huljić i Petar Grašo su u ovoj kući 2011. snimili čuveni album "Madre Badessa", na kojem su sarađivali sa slavnim kompozitorom.

Goran Bregović
foto: Nemanja Pančić

Kako su rekle njegove komšije planinska kuća čuvenog muzičara ima šest spavaćih soba, malu teretanu i bazen.

Skijaši baš i ne mogu da zavire u Bregin dom, jer je s prednje strane kuća zaštićena visokim drvećem, dok je s druge strane moguće videti samo jedan njen deo. Ali, kako je na kraju ulice, tu gotovo niko i ne dolazi.

Pored ove nekretnine, Brega poseduje još i stan u Parizu, vilu u Perastu, stan u Sarajevu, vilu u Zagrebu i čak 6 nekretnina u Beogradu.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/kurir/ I.E.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.