DA SE SMRZNEŠ KOLIKO JE DOBAR! SEĆATE LI SE FATALNOG MARKA IZ GRUPE 187? Danas izgleda JOŠ BOLJE nego ranije, BRUKA
Grupa 187, Foto: Print Screen Youtube

frajer

DA SE SMRZNEŠ KOLIKO JE DOBAR! SEĆATE LI SE FATALNOG MARKA IZ GRUPE 187? Danas izgleda JOŠ BOLJE nego ranije, BRUKA

Marko Janković je potpuno promenio zanimanje

Objavljeno: 12:59h

Grupa 187, koju su činili Marko Janković, Bane Kovačević i Peđa Radosavljević oformljena je davne 1996. godine, a pesme koje su nastale u tom periodu slušaju se i dan danas.

Od trojice članova najviše se, prema nekim mišljenjima, isticao Marko Janković. Nekadašnji član grupe 187 ne eksponira se u medijima, ali i dan danas pripadnice lepšeg pola lude za njim.

1 / 4 Foto: Printscreen

Stiče se utisak da je to potpuno opravdano, s obzirom na to da puno polaže truda u svoj izgled, redovnim vežbanjem i zdravo ishranom, što se može zaključiti na osnovu njegovih objava na društvenim mrežama.

Takođe, Marko Janković je potpuno promenio zanimanje, sada se bavi se dizajnom i konsaltingom, a u isto vreme je lajfstajl fotograf, kao i kreativni direktor.

Mnogi su godinama priželjkivali povratak grupe 187, međutim Bane Kovačević, jedan od članova, preminuo je 2019. godine od srčanog udara, što je Marko teško podneo, sudeći da su zlatne godine njihovog prijateljstva i rada u hip-hop sastavu ostale zauvek urezane u njegovom srcu.

- Muzika mi ne nedostaje. To je bila jedna interesantna faza, koju sam proživeo sa 20 godina. Sada sam u drugom filmu. Ključ sreće je da čovek bude zadovoljan sobom i pronađe za sebe posao koji ga ispunjava. Ukoliko ne može to, onda treba da se trudi da zavoli ono što radi, dok se ne ukažu neke bolje prilike - rekao je ranije Marko za "Kurir" .

Bonus video:

Nataša Šavija u halterima
00:41

Nataša Šavija u halterima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media