SREĆNI I ZALJUBLJENI: Jedna od RETKIH fotografija Bobe sa BIVŠOM ŽENOM i sinom KRUŽI MREŽAMA, lepa vremena
Lepa Brena i Boba Živojinović, Foto: Instagram printscreen/lepabrenaa

uspomene

SREĆNI I ZALJUBLJENI: Jedna od RETKIH fotografija Bobe sa BIVŠOM ŽENOM i sinom KRUŽI MREŽAMA, lepa vremena

Fotografija Bobe Živojinovića i Zorice Nakić svedoči velikoj ljubavi

Objavljeno:

Decenijama unazad brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića jedan je od najskladnijih na javnoj sceni, međutim, pre nego što je oženio pevačicu, on je bio u emotivnoj vezi sa Zoricom Nakić i iz koje je na svet došao Filip.

Na šarm i lepotu ove Beograđanke nije ostao imun nekadašnji teniser, a iako je samo nekoliko godina nakon Filipovog rođenja usledio rastanak, fotografija Bobe Živojinovića i Zorice Nakić sa sinom svedoči njihovoj velikoj ljubavi.

1 / 7 Foto: Instagram/printscreen

Naima, na društvenim mrežama pojavila se jedna stara uspomena na kojoj se tročlana porodica u toploj kućnoj atmosferi raduje dolasku novogodišnjih i božićnih praznika.

Fotografija Bobe Živojinovića i Zorice Nakić sa tada malenim Filipom na kojoj su pored jelke i Deda Mraza izazvala je lavinu pozitivnih komentara i svi se slažu da ovaj trio odaje utisak zaista srećne zajednice.

Filipovi roditelji nakon kraha braka ostali su u odličnim odnosima, svako je krenuo svojim putem i otpočeo novo životno poglavlje.

Zorica se udala za bivšeg košarkaša Ivu Nakića sa kojim se preselila u Ameriku i dobila sina i ćerku, dok je Boba u braku sa Lepom Brenom dobio dva sina, Viktora i Stefana.

Bonus video:

09:18

Lepa Brena dva puta lomila levu nogu i obe ruke

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.