PRIVATNE FOTKE SA VENČANJA ALEKSANDRA MITROVIĆA UGLEDALE SVETLOST DANA: Pogledajte kakvu VATRENU BRINETU ljubi
Aleksandar Mitrović, Foto: Printscreen

divan par

PRIVATNE FOTKE SA VENČANJA ALEKSANDRA MITROVIĆA UGLEDALE SVETLOST DANA: Pogledajte kakvu VATRENU BRINETU ljubi

Venčanje Aleksandra Mitrovića okupilo je brojne zvezde sporta

Objavljeno:

U maju prošle godine dogodilo se venčanje Aleksandra Mitrovića. Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije bračne zavete razmenio je sa dugogodišnjom emotivnom partnerkom Kristinom Janjić sa kojom ima sina i dve ćerke.

Uprkos pozamašnom iznosu na bankovnom računu, što je zaradio igrajući u inostranim klubovima širom sveta, čuveni Mitro odlučio se za skromniju svadbu, te se sa Kristinom prvo venčao u gradskoj opštini, a potom sa novopečenom suprugom i zvanicama veselje nastavio u jednom prestoničkom restoranu.

1 / 7 Foto: Starsport©

Skromnosti centarfora svedoči i to što on i njegova supruga na dan venčanja nisu poneli skupocena odela, on smoking ili elegantno odelo po tradiciji, a ona jednu od raskošnih venčanica sa šlepom i velom.

Roditelji troje mališana odlućili su se za nešto jednostavnije komade. Kristina je blistala u belom kompletu, košulji v izreza i kratkoj pernatoj suknji, dok je na nogama imala sandale u boji zlata. Fudbaler je za tu priliku poneo sivi sako, farmerke i patike.

Aleksandar Mitrović
foto: Printscreen

Oko dekoracije restorana, međutim, malo su se više potrudili. Sve je bilo ukrašeno drvećem limuna i žuto-plavim detaljima, istovremeno dosta novca izdvojili su za muzičare koji su bili zaduženi za zabavu brojnih zvanica.

Aleksandar Mitrović
foto: Printscreen

Među gostima, kako se i očekivalo, našle su se Mitrove kolege i prijatelji sa kojima je dugi niz godina delio teren. Sa Kristinine strane, takođe je bilo dosta poznatih zvanica iz sveta sporta, za šta je u najvećoj meri zaslužan njen otac trener Aleksandar Janjić.

Aleksandar Mitrović
foto: Printscreen

Bonus video:

01:54

Snimak paljenja motora

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.