NAŠA VODITELJKA VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH: O ovome je DUGO TAJILA, a sada sve ŽENE ZNAJU ŠTA RADI
Foto: Privatna arhiva

otkrila

NAŠA VODITELJKA VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH: O ovome je DUGO TAJILA, a sada sve ŽENE ZNAJU ŠTA RADI

Zbog posla kojim se bavi i jakog mejkapa koji koristi kad snima emisiju, Stanišićeva često posećuje centre za negu i ulepšavanje

Objavljeno:

Voditeljka emisije “ Sceniranje” na Kurir televiziji Ljiljana Stanišic, važi za jednu od najlepših predstavnica medija kod nas. Ona i te kako vodi računa o svom licu i telu u prilog čemu svedoče forografije koje je objavila na društvenim mrežama za vreme tretmana.

Zbog posla kojim se bavi i jakog mejkapa koji koristi kad snima emisiju, Stanišićeva često posećuje centre za negu i ulepšavanje. Ovoga puta, čelicna lejdi kako je zovu je radila tretman za sjaj, duboku hidrataciji i botoks kako bi se spremila za specijalno izdanje novogodišnjeg snimanja Sceniranja. Očigledno da popularnoj voditeljki ova intervencija pomaže da u četvrtoj deceniji izgleda lepo, sveže i bez bora.

1 / 2 Foto: Privatna arhiva

- Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom, a to je sve zahvaljujući nezi. Do sada sam bila redovni korisnik mezoterapije, ali to nije dovoljno, pa doktorka vodi računa kako da na malom ekranu izgledam uvek sveže što televizija i zahteva. Prvi put sam probala botoks u 38. godini ali trudiću se da ubuduće sve što budem uradila bude sa merom- rekla je Ljiljana.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.