CELA NACIJA BRUJI O ŽENAMA FUDBALERA, A SUPRUGA DUŠANA TADIĆA FRAPIRA SVE: Nije kao OSTALE iako ima MILIONE
Foto: Starsport©

svi se pitaju

CELA NACIJA BRUJI O ŽENAMA FUDBALERA, A SUPRUGA DUŠANA TADIĆA FRAPIRA SVE: Nije kao OSTALE iako ima MILIONE

Tadić i ona su se upoznali dok je fudbaler još igrao za "Vojvodinu".

Objavljeno:

Fudbaler Dušan Tadić je zvezda srpske reprezentacije koja se bori na Svetskom prvenstu u fudbalu.

Njegovu suprugu Draganu niko još nije uspeo da slika u Kataru, za razliku od drugih žena fudbalera i čini se da je ostala u Holandiji.

Njih dvoje tamo podižu sinove Vasilija i Veljka, kao i ćerku Taru, a život im je skoro potpuno skriven od društvenih mreža, nimalo nalik svetski poznatim sportistima.

Sergej Milinković Savić, Dušan Tadić
foto: Starsport©

Pisalo se kako su u Holandiji kupili i luksuznu nekretninu, vrednu čak dva miliona evra, ali ni u nju ne može da se zaviri preko Instagrama.

Dragana je enigma za sve, jer ni ona "ne postoji" na Instagramu. To je prilično neobično, jer mnoge druge žene fudbalera redovno objavljuju slike iz šopinga, glamuroznih domova i sa luksuznih tretmana.

Kod Dragane toga nema, samo se tri slike mogu videti na njenom profilu - njena dva portreta i jedna slika muža Dušana. Poznato je da je ova lepa brineta visoka 167 cm i ima 55 kg.

Dušan Tadić
foto: Starsport©

Tadić i ona su se upoznali dok je fudbaler još igrao za "Vojvodinu".

Venčali su se 2013. godine i od tad su nerazdvojni. Dušan je, po proceni medija, "težak" oko 10 miliona evra, a godišnja plata u Ajaksu mu je nešto više od 3,5 miliona evra. Ipak, u medijima preovlađuje zaključak da novac nije ono što ih pokreće.

"Vodim porodičan život. Decu vodim u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Ubrzo posle dece zaspim i ja", izjavio je Dušan jednom prilikom.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Prema njegovim rečima, život mu ispunjava fudbal i miran je, jer uvek daje sve od sebe i naporno radi svakog dana da bi odgovorio zadacima u timu i reprezentaciji.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.