GLEDAO POMIRENJE DRAGANE I SEKE IZ "PRVIH REDOVA": Espreso došao do NOVIH INFORMACIJA, pevač sve OTKRIO
Foto: Damir Dervišagić, Nikola Anđić

HIT na internetu

GLEDAO POMIRENJE DRAGANE I SEKE IZ "PRVIH REDOVA": Espreso došao do NOVIH INFORMACIJA, pevač sve OTKRIO

Ova situacija na estradi šokirala je sve!

Objavljeno:

Bilo je mnogo onih koji su bili ubeđeni da se Dragana Mirković i Seka Aleksić nisu ni pomirile i da u medijima kruže spekulacije kada je odnos njih dve u pitanju.

Međutim, dve muzičke zvezde sve neverne Tome su uverile ni manje ni više nego na novogodišnjem programu televizije koja je u Draganinom vlasništvu.

Aleksandar Xander Misojčić i Aleksandra Tadić Cipka su sinoć takođe bili na snimanju pomenutog novogodišnjeg programa i gledali su susret Dragane i Seke "iz prvih redova".

– Iskreno, uopšte nisam u toku da su se jedna drugoj zamerile, ali mi je drago kada se ljudi izmire. I inače u životu, a kamoli za dve tako velike zvezde - rekla nam je Cipka.

1 / 3 Foto: Espreso

– Ja ne vidim neku preveliku svađu osim da su samo zatajile, ali mi je drago. Dragana je zvezda koju sam ja obožavao kao dete, nakon toga na njeno mesto je došla Seka. I to su dve ličnosti koje sam voleo kao dete i dan-danas obožavam. Ja bih jako voleo kada bi njih dve snimile neki duet - prokomentarisao nam je Xander ovu situaciju koja ja je privukla veliku pažnju.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.