ADAKTAROVA SESTRA IZBACILA NAJKONTROVERZNIJE FOTKE IKADA OBJAVLJENE NA NAŠOJ ESTRADI: Prava lezbo akcija
Foto: Printscreen/rijaliti/instagram

skandal

ADAKTAROVA SESTRA IZBACILA NAJKONTROVERZNIJE FOTKE IKADA OBJAVLJENE NA NAŠOJ ESTRADI: Prava lezbo akcija

Naime, ona jedina nije želela da menja svoje ime, iako je gotovo cela porodica to uradila, kako bi im i imena i prezime počinjali na isto slovo – "A"

Objavljeno: 23:47h

Adaktarovi otkad su stupili na javnu scenu intrigiraju javnost, a sada su ponovo napravili prašinu svojim postupkom.

Dok je publika gledala "Adaktarove", jedna od članova kontroverzne porodice koja je najviše pažnje izazivala je Viktorija, Adamova sestra. Kako se pisalo pre i tokom rijalitija, Viktorija je jedini član porodice, koji je bio u lošim odnosima sa ostalima.

Naime, ona jedina nije želela da menja svoje ime, iako je gotovo cela porodica to uradila, kako bi im i imena i prezime počinjali na isto slovo – "A". Iako su Adaktarovi pokušali da pikanterije sačuvaju za sebe, u javnost je isplivala informacija da je Viktorija dugo bila u lošim odnosima sa ostalim članovima porodice i da se uopšte ne slaže sa njima i njihovim načinom života. Jedno vreme navodno nisu ni komunicirali, ali je na kraju ipak poklekla.

1 / 4 Foto: RTV Pink printscreen

Viktorija je nastavila da šokira i da bude svoja, te je na društvenoj mreži Instagram osvanula njena fotografija sa nepoznatom devojkom s kojom se strastveno ljubi, što je diglo veliku pompu u javnosti.

Viktorija Adaktar
foto: Printscreen/instagram/adaktarviktorija

Ona je navela kako je to njena prijateljica, ali defintivno možemo potvrditi kako su ovo najkontroverznije fotke na našoj estradi objavljenje u skorije vreme.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.