OVO SU POSLEDNJE VESTI O NESTALOJ MARIJANI: Majka sve potvrdila
Foto: Zorana Jevtić

već sedam meseci...

OVO SU POSLEDNJE VESTI O NESTALOJ MARIJANI: Majka sve potvrdila

Podsetimo, 27. oktobra bilo je šest meseci od nestanka Marijane, a njena majka Gordana se tada emotivnom porukom oglasila na društvenim mrežama

Objavljeno: 20:12h

Pobednica "Velikog brata" Marijana Seifert, nestala je pre nešto više od sedam meseci, a još uvek niko nije uspeo da odgonetne šta se sa njom desilo. Marijanin otac je štrajkovao ispred policijske stanice Zagreb, ali se nažalost nije desio nikakav pomak

Kako njena majka Gordana kaže, taj štajk nije doneo nikakve rezultate.

- Kao i proteklih sedam i po meseci, ne dešava se ništa novo. Ivo je štrajkovao, bio je i vratio se - rekla je Gordana za medije i dodala:

- Ne dešava se apsolutno ništa novo, i danas je muž zvao policiju u Zagrebu, kao i svaki prethodni dan, koja vodi taj slučaj. Rekli su nam da nemaju ni novih ni bilo kakvih informacija o Marijani, stalno nam ponavljaju, radi se, radi se... A šta se radi, to nam ne govore, tako da ne znam šta da mislim, šta da kažem - zaključila je Kovačevićeva.

1 / 3 Foto: Youtube

Podsetimo, 27. oktobra bilo je šest meseci od nestanka Marijane, a njena majka Gordana se tada emotivnom porukom oglasila na društvenim mrežama.

- O bože moj dragi, gde je? Danas je šest meseci da si nestala, šest meseci pregoleme boli i tuge! Ko je kriv za tvoj nestanak? - napisala je Gordana Kovačević na svom Fejsbuk profilu pre nekog vremena.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.