NOĆ ZA PAMĆENJE: Emina Jahović uzbuđena pred nastup u Kasini!!! (FOTO)
Foto: Promo

POSLE TOLIKO VREMENA!

NOĆ ZA PAMĆENJE: Emina Jahović uzbuđena pred nastup u Kasini!!! (FOTO)

Emina dugo vremena nije nastupala po klubovima
Objavljeno:

Jedna od naših najpopularnijih pevačica sa naših prostora Emina Jahović sprema spektakularni nastup i prestonićkom klubu Kasina i raduje se druženju sa Beogradskom publikom u sredu 8.februara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Emina dugo vremena nije nastupala po klubovima pa će ovo ujedno biti i jedinstvena prilika da ljubitelji njene muzike uživaju u svim hitovima ove pop pevačice.

Emina je pre nepunih mesec dana proslavila svoj rodjendan u Turskoj a nastavak slavlje sledi upravo u Kasini gde će biti i mnogi njeni prijatelji sa estrade.

"U Beograd stižem dan pred nastup i zadržaću se samo jedan dana jer Emina posle nastupa u Kazini će se uputiti u pravcu Los Andjelesa gde ce ove godine prisustovati muzičkom Oskaru Gremiju koji će se u nedelju održati u Los Andjelesu ali se uvek radujem dolasku u Srbiju i Beograd .Pošto nisam dve godine nastupla klubu u Beogradu radujem se što je to baš Kasina. Pred ovakve bitne nastupe uvek ima malo pozitivne treme jer je Beogradska publika jako zahtevna ali ja ću dati sve od sebe i prirediti im noć za pamćenje"- rekla je Emina.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.