SADA U LUKSUZU, A NEKADA U TROŠNOJ KUĆI: Malo ko zna odakle je POTEKLA voditeljka, ovako nešto NIKO NIJE OČEKIVAO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

šok

SADA U LUKSUZU, A NEKADA U TROŠNOJ KUĆI: Malo ko zna odakle je POTEKLA voditeljka, ovako nešto NIKO NIJE OČEKIVAO

Kuća je u vlasništu Aninog pradede, na kog se vodi i dan danas.

Objavljeno:

Popularna voditeljka Ana Mihajlovski trenutno živi u luksuznom stanu u Zemunu, a odrasla je u skromnoj kući na Hipodromu u Beogradu, gde je detinjstvo provela družeći se sa konjima.

Voditeljkin nekadašnji dom nalazi se na prostoru jednog konjičkog kluba u kome i dalje radi Anina majka Anđa. Kuća je u vlasništu Aninog pradede, na kog se vodi i dan danas.

Trošna kuća je prizemna, a kako se može primetiti, sa nekoliko prostorija, ni traga od luksuza u kom voditeljka danas uživa. Kuća sa dve strane ima nadstrešice sa stočićem i stolicama. Takođe, u jednom kutku je i malo ograđeno "dvorište".

Ana Mihajlovski
foto: Printscreen Instagram

Ana je u ovoj kući živela sa majkom i sestrom, a iz porodičnog doma odselila se pre udaje, kada je počela da radi, ali neretko dolazi u na mesto gde je odrasla ona, ali i njena majka.

Voditeljka od detinjstva gaji veliku ljubav prema konjima. Njeni roditelji su profesionalni džokeji, a voditeljka ima kompletnu džokejsku opremu i nije neko ko na Hipodrom dolazi samo radi zabave, već o konjima koje jaše stalno brine.

- Anina majka imala je težak život. Trebalo je živeti među muškarcima i raditi posao koji ona radi - rekli su Anini poznanici 2019. godine.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić, Vladimir Šporčić

Voditeljka je otvoreno govorila o odrastanju u siromaštvu ističući da je ona samo jedan delić stravične statistike.

- Takođe, u ovom trenutku oko 30% mlađih od 18 godina je u riziku od siromaštva. Isto tako je jako važno da kažemo da svake godine iz Srbije ode više od 50.000 mladih ljudi. To su uglavnom obrazovani ljudi koji idu za boljim životom, negde u inostranstvo. Ipak, mislim da sam ja tu najmanje bitna, ja sam samo delić jedne stravične statistike naše zemlje i o tome treba da se piše - istakla je Ana ranije.

Ana Mihajlovski
foto: Instagram

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.