PIKSIJEVE ĆERKE UDATE SU ZA MILIONERE I JAKO SU LEPE: O Anjinoj svadbi brujao svet, a drugi zet je MISTERIJA
Foto: Instagram

kakav hit!

PIKSIJEVE ĆERKE UDATE SU ZA MILIONERE I JAKO SU LEPE: O Anjinoj svadbi brujao svet, a drugi zet je MISTERIJA

Pogledajte kako izgledaju

Objavljeno:

Čuveni selektor Dragan Stojković Piksi ima dve ćerke, a ne zna se koja je lepša. Dok je Anja često u medijima, o Andrei se veoma malo zna.

Velike zasluge se prepisuju fudbalskom selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je ponovo postao heroj nacije.

Mnogi su oduševljeni njegovim dostignućima, dok je njegov privatni život više nego ikad u žiži interesovanja.Poznato je da je Piksijeva supruga Snežana njegov veliki oslonac i podrška, a pored nje, tu su i njegove mezimice Andrea i Anja.

Anja Stojković
foto: Printscreen/Instagram

Piksijeve naslednice, srećno su udate i ostvarene su u ulozi majke. Mlađa ćerka Anja često je tema domaćih medija, a o njenom venčanju i odrastanju njenih ćerki pisalo se kako na svetskim tako i na našim prostorima.

Anja Valente
foto: Instagram

Anja je trenutno živi i radi u Londonu, sa suprugom Hugom Valenteom i ćerkicama Indijom Rouz i Kasijom Ginzi. Inače, luksuzna nekretnina u kojoj Anja živi sa svojom porodicom poklon je njenog oca. Sudeći prema fotografijama koje Anja redovno dodaje na svoj Instagram, brak sa njenim izabranikom joj i te kako prija.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

O njenoj grandioznoj svadbi se mesecima brujalo, dok je i japanski Vog pisao o njoj, kao i mnogobrojni svetski mediji.

"Nikada se nisam mešao u Anjin izbor partnera jer je to isključivo individualna stvar svakog čoveka. Ipak, ona je od prvog dana imala moju punu podršku, kao i uvek. Hugo mi se dopao čim sam ga upoznao jer je sportista, iz dobre je porodice, navikao je na sportski način života koji iziskuje mnogo odricanja, požrtvovanja i treninga. Izuzetno je lepo vaspitan, edukovan, smiren i lud je za Anjom", rekao je jednom prilikom Piksi.

Anja Valente
foto: Instagram

Za razliku od svoje sestre Anje, Andrea nije toliko pristutna u javnosti, dok svoj život vešto čuva od očiju iste uprkos tome što je ćerka čuvenog Piksija. Andrein suprug je, za sada, nepoznat javnosti.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.