POSLE TOLIKO GODINA STIŽE BEBA: Lidija Vukićević RAZNEŽILA sve radosnim vestima FOTO
Lidija Vukićević, Foto: Instagram printscreen/lidijavukicevic

preslatko

POSLE TOLIKO GODINA STIŽE BEBA: Lidija Vukićević RAZNEŽILA sve radosnim vestima FOTO

Objava Lidije Vukićević naišla je na brojne pozitivne reakcije

Objavljeno: 20:02h

Svima je poznato da je popularna glumica veliki ljubitelj životinja, pa putem društvenih mreža na kojima je i te kako aktivna ona neretko skreće pažnju domaće javnosti na problem nedužnih bića koja su ili izbačene na ulicu, ili su svoj život provele na istoj.

Svojim apelima, ona je brojnim napuštenim životinjama pomogla da pronađu topli dom, a najnovija objava Lidije Vukićević izazvala je veliku pažnju i opšte oduševljenje.

Lidija Vukićević
foto: Instagram printscreen

Naime, popularna glumica otvorila je vrata svog toplog doma pružajući ljubav, saosećanje i sreću krznenim ljubimcima, a interesantne kadrove podelila je na svom "Instagram" profilu.

U društvu preslatke družine koju je savesno nahranila, napojila i pružila im utočište od hladnoće, Lidija je pozirala sa širokim osmehom, a na ovaj njen gest pohvalni komentari nizali su se jedan za drugim.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen

Objava Lidije Vukićević u opisu koje stoji komentar: "Sve su to moja deca", govori koliko Lidija uživa u društvu najboljeg čovekovog prijatelja što i ne čudi jer glumica važi za velikogi pobornika kada su prava životinja u pitanju.

Bonus video:

03:46

IZGUBILA ULOGU U SERIJI JER SE NIJE SKINULA?! Lidija Vukićević otvorila dušu: Bila sam spremna na sve A ONDA JE REDITELJ REKAO OVO

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.