NEMA ŠANSE DA POGODITE ŠTA DANAS RADI ČUVENA GLUMICA: Pamtite je po HIT rečenici: "DUNJICE, to sam ja, NEDA"
Ivana Jovanović, Foto: RTS printscreen

promenila život iz korena

NEMA ŠANSE DA POGODITE ŠTA DANAS RADI ČUVENA GLUMICA: Pamtite je po HIT rečenici: "DUNJICE, to sam ja, NEDA"

Njen suprug je arhitekta Nemanja Čuturilo i imaju sina Viktora

Objavljeno: 16:31h

Glumica Ivana Jovanović očarala je srpsku publiku kada je oživela lik Nede u seriji Zdravka Šotre "Greh njene majke“.

Ovu seriju često imamo priliku da ponovo gledamo na televiziji, međutim Ivana Jovanović se odavno ne bavi glumom - a nije aktivna ni na društvenim mrežama.

Ona je pre osam godina otkrila da je napustila Srbiju i potpuno promenila zanimanje. Njen suprug je arhitekta Nemanja Čuturilo i imaju sina Viktora.

Ivana Jovanović
foto: Printscreen

Sreću su potražili u Kaliforniji, gde Ivana radi kao menadžerka restorana i joga instruktorka.

- U Los Anđeles sam došla turistički, ali sam shvatila da su grad, priroda, okean i pozitivni ljudi, koji ne osuđuju nego glorifikuju slobodu i radost, mnogo zdravija okolina za moga sina Viktora. U Beogradu svi roditelji puše, a deca odrastaju u njihovom dimu i sebičluku paljenja cigarete. Ovde to rade samo uličari. Srpska prestonica je previše tmurna za moj razigrani du - rekla je za Novosti.

Ivana Jovanović
foto: printscreen

- Mnogo pišem i učim sina umetnosti življenja do daske! Slikam i predajem jogu. Glumi mogu da se vratim kad god poželim, jer je ona uvek u meni. Hoću da pred kraj života kažem sebi: "Živela si baš kako si htela i nije te strah od nepoznatog obmanuo ni u jednom trenu. Inspirisala si i pomogla mnogima da budu ono što jesu, da ismeju grohotom očekivanja onih koji oponašaju druge, a najminimalniji odskok iz te imitacije nazivaju originalnošću". To sam često zapažala kod glumaca - govorila je ranije.

Glumica je često isticala da nema konvencionalan brak, ali da su suprug i ona pronašli jedno drugo.

1 / 7 Foto: printscreen

- Život počinje tek kada ste voljeni. Ne mislim da ljudi u brak treba da uđu tek kada prožive neke stvari u životu jer je najlepše živeti sa leptirićima u stomaku. Našla sam osobu koja je sklona ludovanju isto koliko i ja pa nam brak nije ni nalik onim konzervativnim supružničkim zajednicama - rekla je za Gloria.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.